Używany smartfon do 400 PLN
Jaki proponujecie używany smartfon na zamianę za tragiczny lg L7II P710? Telefon doprowadza mnie do szału swoją mułowatością której serwis nijak nie może poprawić, więc szukam lepszej alternatywy.
Rozważam zakup jabłuszka 4, samsunga galaxy S3/4, chyba że macie lepsze typy?
Może napisz do czego potrzebujesz ten smartfon. Jeśli nie masz wygórowanych wymagań to za 350zł kupisz nową Lumie 532. Bardzo fajny smartfonik do prostych czynności za niską kwotę. :)
Ewentualnie jeśli masz jakieś sprecyzowane wymagania to może ktoś poleci coś innego :)
Za niespełna 400 to już lepiej nową Lumię 535 wziąć. Większy ekran, lepsza bateria, lepszy aparat.
Ale, oczywiście, kolega z [2] ma rację: najważniejsza jest odpowiedź na pytanie "czego oczekujesz i co będziesz na nim robił" (oprócz dzwonienia ofkors).
Żadnych szaleństw nie oczekuję. Aby działał płynnie przy używaniu przeglądarki i ogólnym użytku. Raz na ruski rok GPS . tego LG nie daje po aktualizacji systemu do kit kata. Nawet teraz jak piszę to klawiatura się zacina jak cholera
No to jakiś Microsoft Lumia - szybki, płynny, bezpieczny i do tego, o ile się nie mylę, posiada w standardzie aplikację GPS, która działa nawet offline i nie wymaga opłat.
Sam rozpatruję wymianę Androida na Windows 10.
Za tę kasę kupiłem używaną Lumię 920. Aparat bardzo dobry, może nie jest super szybka, ale np. aplikacja do smsów otwiera się od razu i wprowadzanie tekstu też jest płynne. Na Androidzie dostawałem szału przy tej czynności (spec techniczna była podobna, poza znacznie gorszym aparatem).
@1 telefon z dawnej wyższej półki, 4 rdzenie, 1gb ramu, tegra 3 dostaniesz za +- 400 zł mowa o Lg Optimus 4X HD