Ustawienia samochodu do Colin McRae Rally 2005

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
09.03.2011 11:10
😊
1
odpowiedz
Wiedzminski_Lisz_NPC
10
Legionista

Ustawienia samochodu do Colin McRae Rally 2005

Chciałbym wiedzieć jak mam ustawić samochód na poszczególny kraj. Byłbym naprawdę wdzięczny za pomoc.

01.07.2011 09:35
2
odpowiedz
XRT Norbert
6
Legionista

Na oryginalnych ustawieniach można normalnie wygrywać (a opony to dobierasz wg tego, jaka nawierzchnia dominuje lub czy jest deszcz - wtedy ZAWSZE bierzesz opony na mokry asfalt lub szuter).
A co do ustawień to:
Hiszpania: najniższy prześwit, najtwardsze zawieszenie, skrzynia biegów dajesz na 2, hamulce bardziej na przód, a stabilizator poprzeczny również dość twardy.
Australia: najwyższy prześwit, zawieszenie na 2, a reszta może pozostać na 3.
Finlandia: prześwit na 4 lub 3, zawieszenie na 3, reszta bez zmian.
WB: wystarczy skrzynia na 2 lub 3 reszta bez zmian.
Niemcy: prześwit 2, hamulce bardziej na przód, zawieszenie na 4, reszta pozostaje bez zmian.
Szwecja: prześwit podwyższony, skrzynia biegów na 3 (dla aut z napędem na tył na 4), reszta może zostać bez zmian.
Jak jakieś rajdy pominąłem (dawno w to grałem i już nie pamiętam wszystkich) to pisz do nich też dodam ustawienia.

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl