Witam.
Obecnie posiadam:
Płyta główna: Gigabyte M61SME-S2L
Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2 GHz
Pamięć: 2GB DDR2
Grafika: Sapphire Radeon HD 4830 512MB
Zasilacz: Chieftec 450W
Chcę wymienić płytę główną, procesor i RAM. Znalazłem takie coś: http://allegro.pl/platforma-phenom-ii-955-4x3-2ghz-m4n68t-m-4gb-ddr3-i1683986113.html
Czy byłby to dobry wybór? Jeśli nie to proszę o polecenie czegoś innego. Co do kwoty to chciałbym się zmieścić w 700zł.
Pozdrawiam.
narmo jest bardzo poruszony faktem zaśmiecania forum - zepsułeś mu dzień koleś14!
Chyba jakoś to przeżyję :D
A teraz prosiłbym już na temat.
up
O co wam chodzi? W tamtym wątku doradzą mu fachowo i pewnie prędzej niż tutaj, gdzie zaraz się zlecą gimbusy jak [3] i [4].
Dobrze. W takim razie napiszę w tamtym wątku bo tutaj i tak chyba nie doczekam się odpowiedzi. Po prostu myślałem, że szybciej uzyskam poradę w nowym wątku, jednak przeliczyłem się. No cóż - mój błąd. Na drugi raz będę już wiedział :)
dzony600 --> Myślę, że drugi raz oferty nie dostanę.
Zapytałem sie grzecznie czy uważasz, że na forum powinno być zaledwie kilka wątkow, a Ty na mnie najeżdzasz. W przeciwieństwie do wiekszości osób na forum ( w tym Ciebie ), ja nie odpowiem atakiem.
Pytałem, bo widzę, że co kto zrobi wątek to go odsyłasz do innego.
Udzieliłeśodpowiedzi, ale przy okazji musiałem nazwać mnie gimbusem, cokolwiek to by nie oznaczało, ale domyślam się, że dowwiedziałeś się o tym w szkole bo gimbusami dojeżdza się teraz do szkoły? Oświadczam Ci, że za mojej kadencji szkolnej czegoś takiego jak gimbus nie było i nie do końca rozumiem coto oznacza i jak mnie obraziłeś...a może to była pochwała?
Ziefff