No to by bylo na tyle jesli chodzi o moje zamowienie.
Czekam na wiecej info, bo na razie to bym byl maczetami. Na razie wychodzi, ze Kolekcjonerki nie mam, a do tego musze slac pisma i MOOOOZE dostane pieniadze z powrotem.
Jakiś zwrot otrzymasz, ale czy będzie to 5% czy 50% tego nie dowiesz się przez najbliższe miesiące.
Na cholere mi zwrot jak ja chce gre?
Teraz juz wiem czemu tak dlugo mozna bylo zamawiac Kolekcjonerke w Polsce - chcieli zdobyc kase na ludziach i liczyc, ze nie dostana calej kasy z powrotem.
Zapewne kolekcjonerkę będziesz mógł kupić jeszcze raz, o ile Redzi zdecydują się rozwiązać ten problem.
Jesli mi nie dostarcza EK, a na to sie zanosi, a do tego kaza slac pisma, by odzyskac kase to ja bym z nimi muchy w kiblu nie chcial ubic, a co dopiero cos od nich kupowac
Witam, zamawiałem zwykłą wersję CP2077 i dzisiaj również otrzymałem takie zawiadomienie o ogłoszeniu upadłości. Nie chcę zwrotu, chcę grę.
Spokojnie rozmawiałem z prawnikami i skontaktowali się z odpowiednią osobą. „Wszystkie złożone zamówienia zostaną zrealizowane. Cenega będzie kontynuować zbieranie zamówień na standardową wersję gry w sieciach sprzedaży i sklepach online. Natomiast zamówienia przedpremierowe, które zostały złożone na Edycję Kolekcjonerską gry zostaną zrealizowane bezpośrednio przez CD PROJEKT RED.” – Radek Adam Grabowski, Lead PR Manager z CD Projekt RED. Obecnie upadła spółka CD Projekt SA to jeden wielki bałagan, ale postarali się firmie Cenega wszystko przekazać.
Dobra, troche sie wyjasnilo. Jesli zamawialiscie EK przez oficjalna strone, to CDPR zrealizuje pomimo tego co jest napisane od syndyka