UNRIP gdybyście mogli przywołać jakąś ważną postać historyczną z przeszłości. Kto by to był i dlaczego?
Jak w temacie. Kogo i dlaczego?
Bardziej niż odpowiedź kto i dlaczego, zaciekawił mnie Twój dobór słów. Jak wyobrażasz sobie takie wskrzeszenie? Jak by to miało wyglądać?
Stan fizyczny i psychiczny po samym "wstaniu z martwych" a dodatkowo stan wywołany po "obudzeniu się w zupełnie innym świecie" ...
No krótko mówiąc, jest mnóstwo rzeczy, które wpływałyby głównie negatywnie przy takim procederze. Jak Ty to widzisz? Co miałeś na myśli? Czemu wskrzeszenie a nie po prostu "przywołanie" kogoś z przeszłości w jego kwiecie wieku?
Tak przywołanie to lepsze słowo :) Przywołanie w kwiecie wieku.
Dzięki za zwrócenie uwagi!
Niestety nie mogę odpowiedzieć na to pytanie, gdyż w najlepszych wypadku skończyłoby się to moim banem.
Józef Piłsudski.
Chciałbym, żeby ocenił dzisiejszą klasę polityczną. Byłoby to myślę ciekawe doświadczenie 😉

Margaret Thatcher ;). Gdyby Europa miała tylko takich polityków przed wojną czy po 2014, ale miała takich jak merkelowa.

Wskrzeszenie jednej osoby żeby ją o coś zapytać i tak nie da pełnej odpowiedzi na pytania, bo dostajemy tylko jedną perspektywę. Dlatego jakbym już miał wskrzeszać, to człowieka czynu: