Ukryte ustawienia w Wiedźmin 3.
Witam wszystkich jako nowy użytkownik.
Czy ktoś wie jaki wpływ mają na grę i co zmieniają te ustawienia.
Nie. Dodatkowe ustawienia masz opisane jako mod. A jakich modów używasz i do czego służą to już sam powinieneś wiedzieć.

Właśnie o to mi chodzi, że żadnych modów nie używam. Jest to aktualna wersja z GOG bez żadnych dodatków z nexusmods.
Wejście znalazłem w ustawieniach.
Może używałeś modów a grę zainstalowałeś do tego samego folderu co wcześniej? Bo jak nie to dziwne.
Pewnie jakieś czcionki ci się nie poinstalowaly
Zrób weryfikację plików

Jakaś pozostałość po modzie. Bo w czystej wersji tego nie ma jak i mocno zmodowanej. Pewnie coś ala' ultra settings. Po pierwszym ss zgaduje, że mod poprawiał/zmieniał wygląd potworów.

Gra działa bez problemów.
Wcześniej żadnych modów nie instalowałem.
Wygląda mi to na ukryte funkcje gry. Na pierwszym screen shot-cie jest lista wszystkich kreatur w grze. Myślałem że odpowiada za losowe występowanie ale po zmianie z 0 na 10 niczego takiego nie zauważyłem.
Widać po skrócie (modRE), że jest to mod Random Encounters. Jak to nie ty go wgrywałeś to ktoś z rodzinki musiał. I tak, mod odpowiada za losowe występowanie potworów, a zmienianie wartości nic nie daje, bo moda tak naprawdę już nie ma. Po prostu nie został porawnie odinstalowany.