pomocy ukradli mi konto steam i wysłałem do valve że moje konto zostało skradzione. co robić dalej
Ograniczyć zaufanie do stron www, które pytają Cie nawet o najmniej istotne dane...
bo mam trudną sprawę bo ta osoba zmieniła hasło i emajl i zdieła blokadę telefonu
Co ma do tego kupowanie wwersji box? Chciałeś cos mądrego napisać, ale Ci chyba nie wyszło. Gre w wersji box na PC, kupiłem dobre kilka lat temu. Boxy tylko na konsole. Gry nabywam tylko cyfrowo, co ma do tego kradzież konta?
Chodzi o to, że w przypadkach kradzieży Valve weryfikuje prawowitego posiadacza konta, na podstawie zdjęcia fizycznego klucza produktu.
Możesz tez podać numer karty z ostatniej transakcji, klucz jaki kupiłes cyfrowo z innego źródła. Nie tylko klucz z boxa. Maile z transakcji na STEAM, czy nawet numer telefonu na jakim był wczesniej zainstalowany STEAM Guard, czy poprzednie adresy email.
Czekasz na Valve i tyle. Jak zgłosiłeś to ci pomogą. W większości wypadków z odzyskaniem konta nie ma żadnego problemu. Gorzej jak miałeś tam walutę i inne pierdołki, które można opylić. Tych już nie zobaczysz.
Epic store, zero wlaman na konto, steam to wylegarnia ruskich graczy cs go i dota 2 ktorzy metodami typu darmowe skiny zdobywaja dane do konta
Jak zwykle, tylko STEAM jest be....
Pytanie za 100 pkt czy akceptowałeś jakieś ostatnio dziwne zaproszenia do znajomych np z jakimiś linkami czy coś w tym stylu,bo mi ostatnio dużo takich zaproszeń przyszło i wszystkie blokowanie robiłem bo np pisali że użytkownik grał w grę 2 lata temu a był online a i był link podany...
Co do kradzieży, to pewnie następny młody adept csgo! Skusił się pewnie na jakiś skin do gry. Mi już nawet ich nie szkoda, dziś konto STEAM jutro kasa z konta bankowego.... ;) Naiwność...
Kolejny się nabrał na ruskie strony ze skinami do CSa... albo właził w dziwne linki... co wy ludzie?
Zgłoś do pomocy steam, daj dowody w postaci kluczy steam aktywowanych na koncie i czekaj.
Używaj na Steamie uwierzytelnianie dwupoziomowe oraz programu Hades pod Steam( co 15 minut zmienia ci hasło..... nie do złamania)