Udało się!

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
27.04.2012 13:18
1
odpowiedz
zanonimizowany436564
57
Legend

Udało się!

Wreszcie żyjemy w normalnym kraju szklanych domów, równych chodników, nowych lotnisk, autostrad i stadionów, dotychczas niezbadane i nieosądzone zbrodnie, machloje i katastrofy są sprawnie wyjaśniane i osądzane. Zawsze uważałem, że prokuratura w tym kraju jest mimo wszystko jednym z jaśniejszych miejsc kulawego wymiaru sprawiedliwości, oczywiście w każdej dziedzinie zdarzają się pozoranci, ignoranci i ludzie wątpliwej reputacji, są też jednak ludzie z misją, powołaniem, bezkompromisowi i to właśnie ci odnosili sporo sukcesów choćby w zwalczaniu przestępczości zorganizowanej, przynajmniej tej do szczebla powiązań politycznych. Kolejne głośne sprawy z kilku ostatnich lat wyleczyły mnie niestety ze złudzeń, prokuratura poległa.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,119074,opage,2,title,Udalo-sie-postawiono-zarzuty-winnemu,wid,14445727,wiadomosc.html#opOpinie

27.04.2012 13:19
2
odpowiedz
zanonimizowany247738
106
Legend

Zdecydowanie powinna być kategoria Mirencjumy

27.04.2012 13:54
Ward
😍
3
odpowiedz
Ward
153
Legend

PatriciusG – po co wchodzisz ''w buty'' Narmo , nie odbieraj mu przyjemności robienia podobnych wpisów

-----------------------

Olivier – też się dziwię , może prokuratura potrzebuje kilkunastu a nie kilku lat by postawić zarzutu właściwej osobie?
w takim razie rodzina celebrytów olewników musi jeszcze poczekać - i na swoje 600 tysięcy na fundację imienia krzysztofa i na wyjaśnienie sprawy

27.04.2012 13:57
4
odpowiedz
zanonimizowany821702
5
Konsul

Sprawiedliwość zatriumfowała. Tylko czemu już rozstrzygnięto, że on jest winny? Ja tam nie wiem, ale wydawało mi się, że to sąd stwierdza...

27.04.2012 14:39
Mr.B-F
5
odpowiedz
Mr.B-F
107
Generał

Po tylu latach sledztw w sprawie zabojstwa tak waznej osoby powiedziec publicznie, ze cala afere prawdopodobnie wywolal drobny zlodziejaszek samochodow to juz kpina na maksa. Jak to dobitnie pokazuje co sie w kraju dzieje za naszymi plecami. Tutaj powiedzialbym, ze jest wszystko czarno bialym ale warto sie tez w wielu innych, na pozor jasnych i oczywistych sprawach zastanowic czy to co nam mowia to prawda.

27.04.2012 14:40
6
odpowiedz
zanonimizowany821702
5
Konsul

ale warto sie tez w wielu innych, na pozor jasnych i oczywistych sprawach zastanowic czy to co nam mowia to prawda.

Np. w kwestii Zamachu Smoleńskiego.

27.04.2012 14:49
Ward
😱
7
odpowiedz
Ward
153
Legend

którego zamachu?

27.04.2012 14:50
😱
8
odpowiedz
Babiczka
107
Senator

co to za kategoria?

27.04.2012 14:54
Belert
9
odpowiedz
Belert
182
Legend

nei wiem czy wiecei ale Papala jedzil espero , to tlumaczy ten atak zdesperowanego zlodzieja samochodow :))

27.04.2012 14:59
Ward
😍
10
odpowiedz
Ward
153
Legend

poczciwina ''zasponsorował'' zmianę kategorii
nawet ciężko mieć pretensję (do admina czy moderatora), póki co chyba obowiązuje definicja mirencjumów - watki demaskatorskie itp, więc jak jest o spiskach i ''zamachach'' to mamy zmianę kategorii

w kontekście odbioru mirencjumów przez część czytelników dość przykra sytuacja , zobaczymy jak się rozwinie

27.04.2012 15:38
😐
11
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

Sprawa rozwija się we właściwym kierunku. Do sierpnia właściwie będzie wyjaśniona, bo złodziej Patyk zapewne ma słabą psychikę i samowolnie opuści ten świat. Powoła się komisję MSW, naczelnik i strażnik dymisja, a sprawa ulegnie umorzeniu.

27.04.2012 16:30
Ward
😉
12
odpowiedz
Ward
153
Legend

Mirencjum - ano rozwojowa , ''ta'' sytuacja i ''tamta'' sprawa ;->

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl