Na pewno ktoś z Was miał problem (a nie życzę nikomu) z zawalaniem skrzynki meilowej niepotrzebnymi wiad, czy spamem. Konkretnie kilka miesięcy temu próbowałem bezskutecznie załatwic taką sprawę z portalem nasza-klasa.pl 3:) z którego nie korzystam już dobre kilka lat.. Na nic próby dobicia sie do nich, rozmów, meili !! To naprawdę staje się uciążliwe.. Mam nadzieję ze fachowcy z go mogą w tej sprawie coś doradzić :D Jezeli moj post Wam nieodpowiada, usunę się w cien :)
A masz tam nadal konto? Mi problem zniknął kiedy jakoś 3 lata temu mailowo poprosiłem o usunięcie konta.
Wychowani w nienawiści do nk :P
Ja założyłem konto 8 miesięcy temu i jeszcze żadnego maila od nich nie dostałem. Powyłączaj sobie w opcjach powiadomienia na pocztę.
Dodaj adres do spamu w programie pocztowym. Proste rozwiązania są najskuteczniejsze.
Ja konto na NK usunąłem w 2009 roku i do dziś nic ode mnie nie chcieli. Tak w ogóle, to nie wiedziałem że jeszcze istnieją.
Jeśli chodzi o twoją fatalną wypowiedź, nie będę Ci wypominał tych skrótowców i innych form szpecenia naszego pięknego języka, ale na jedno muszę zwrócić uwagę:
NIE PISZE SIĘ go
PISZE SIĘ GOL
Istnieją. Ale wiadomo, upadek giganta, zwolnienia... Ciekawe, jak długo jeszcze pociągną.
Prawie zawsze na końcu takich maili jest link do usunięcia subskrypcji. Nie wierzę, że w tym przypadku jest inaczej.