Tak jak w temacie. Ja z chęcią obejrzę. TVP1, 20:25.
Trójka to słabizna, odradzam.
A ja tam nie pogardzę. Jednak według mnie chyba jedne z fajniejszych to ma TVN w piątek o 20:00. U nich to się nazywa Super kino? Co tydzień leci. Polsat ciągle daje jakieś shit'y i reklamy.
Świetny film. Znacznie lepszy od "2", która była do niego tylko wstępem. Z "1" porównywać raczej nie można, bo to zupełnie co innego- "1" była świetną komedią, a "3", jest już filmem znacznie dojrzalszym- pompatycznym, nadmuchanym jak balon "epicyzmem". I like it ;)
Mimo to, ten raz chyba również zdecyduję się na "Plan doskonały".
ja sie zdecyduje na M jak miłość bo Plan doskonały ogladalem, a Zmierzch to wiadomo...
Zasnąłem na tym shicie w kinie "na popielniczkę" (ale podobnie zrobił na premierze Keith Richards który gra tam ojca). Nuda, nuda i jeszcze raz nuda.
[9] ja zasnąłem, ale na czwórce, to dopiero gówno i jeszcze to 3D dołożone z dupy... nie pojmuje jak to może mieć takie oceny
Ło jezu widziałem to tyle razy, że dzisiaj sobie odpuszczę.
Ale film bardzo dobry :)
Nie rozumiem co ludzie mają do Zmierzchu...ktos rzucil ze to gówno dla nastolatek i teraz kazdy sie wstydzi obejrzec. A ja ogladnalem w nocy po raz pierwszy i wcale takie zle to nie jest. Mdłe ale idzie obejrzec...
Qverty ja przeczytałem wszystkie 4 części i mi się podobały ^^
I jakoś nie przejmuję się opinią innych na temat tej serii, filmy też są na przyzwoitym poziomie.
Właśnie się skończyło i pomimo, że już drugi raz oglądałem to film wciąż super!
PrzemoDZ ----> Dobrze mówisz, lecz ja jednak zdecydowałem się na Piratów :).