Tryb nieoptymalny-Problem z monitorem
Witam tak jak w temacie,mam problem z monitorem.Jest to Samsung 1920-1080 p.Kiedy odpalam pewne gry,np tego nowego Xcoma lub spec ops ukazuje mi się wlasnie "tryb nieoptymalny" zalecane 1920-1080.Sprawdzilem wszystko co wiem,karte graficzna,stery.Ktos wie jak ten problem rozwiać ? Z góry dzięki za pomoc,pozdrawiam.
Widocznie w danej grze masz ustawioną inną rozdzielczość niż 1920x1080. Sprawdź w ustawieniach gry.
Jeśli rozdzielczość w tych grach Ci nie przeszkadza to możesz to zupełnie zignorować.
No dobra ale jak ja zmienie skoro gra automatycznie odpala się w tej "innej" rozdzialce ?
Sprawdzilem wszystko co wiem,karte graficzna,stery.Ktos wie jak ten problem rozwiać ?
ustawić w grze 1920x1080 i po problemie, monitor pokazuje, że tryb jest nieoptymalny bo gra ustawia inną rozdzielczość i monitor MUSI ją wyświetlić
Jak włączam gre to mi się taki komunikat ukazuje,jak mam zmienić skoro nie mogę nic zrobić ? Jedynie zrestartować PC.
znaleźć plik ini w grze, poszukać w necie gdzie mozna ręcznie zmienic rozdzielczosc w grze, w pliku i sprobowac wlaczyc ja juz po zmianach