Traffic Giant a multiplayer

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
18.07.2013 15:34
1
odpowiedz
zanonimizowany742325
32
Konsul
Image

Traffic Giant a multiplayer

Witam. Pytanie odnośnie dosyć starej gry z ubogim multiplayerem. Chcieliśmy pograć trochę razem z bratem ale nic nie wychodzi jak powinno. Po kliknięciu w "gra wieloosobowa" pokazuje się okno jak na zdjęciu. Niezależnie jak ustawiamy adres ip jeden z nas nie widzi gry utworzonej przez drugiego. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie ale jesteśmy obaj podpięci pod jeden router (ja przez kabel, a brat przez WiFi). Co powinienem zrobić żeby się z nim połączyć?

18.07.2013 16:22
ElMundo.
2
odpowiedz
ElMundo.
64
Mr Lazy

Z tą grą niestety jest problem po LAN-ie - sam w nią grywam do tej pory i już kilkukrotnie próbowałem się połączyć i niestety słabo. Problem ponoć rozwiązała jakaś łatka która wyszła później, ale nie jest ona kompatybilna z polską wersją. Spróbujcie jeszcze połączyć się bezpośrednio kablem sieciowym pomiędzy dwoma komputerami - może to pomoże ;)

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl