Toy Story 3 - dzisiaj na TVP1 o 20:20
Pierwsze dwie części to takie "bajki mojego dzieciństwa", ileż ja to razy na VHSie oglądałem. :D Trójka z pewnością utrzymała poziom poprzednich odsłon, dlatego z czystym sercem polecam fanom animacji. Do tej pory oglądałem tylko raz, dlatego z pewnością zasiądę dzisiaj przed telewizorem. Powtarzam, 20:20 a TVP1 Toy Story 3.
Kapitalny film, moim zdaniem najlepszy z trylogii (choć jedynki dawno nie widziałem). Scena ze
spoiler start
spalaniem śmieci
spoiler stop
megadołująca. Polecam w tym czasie przełączyć na coś innego ;)
Fajnie może się skuszę. TVP nie katuje reklamami więc to kolejny plus.
Nie widziałem trójki, ale moi znajomi wysoko ją ocenili. Pierwsze dwie części były w dechę.
Swoją drogą niedawno w "Pierwszej miłości" epizod miał aktor podkładający głos Chudemu :D i od początku wydał mi się on znajomy.
Oglądałem którąś część, ale po kawałkach. Nawet chyba w kinie byłem, ale pamięć zawodzi. Wolny wieczór, z chęcią obejrzę. Dzięki marcus.
Wstyd się przyznać, ale w całości nigdy nie obejrzałem żadnej z części tej serii :/ Trzeba będzie nadrobić kiedyś zaległości.
cswthomas - spoko. W trójce nie ma może wielu nawiązań do poprzednich części, ale najlepiej byłoby oglądać tę odsłonę po poznaniu jedynki i dwójki.
Wstyd się przyznać, ale w całości nigdy nie obejrzałem żadnej z części tej serii :/ Trzeba będzie nadrobić kiedyś zaległości.
Jeśli chodzi o animacje, to Toy Story jest dla mnie jednym z "must have".