Toy Story 3 - dzisiaj na TVP1 o 20:20
Pierwsze dwie części to takie "bajki mojego dzieciństwa", ileż ja to razy na VHSie oglądałem. :D Trójka z pewnością utrzymała poziom poprzednich odsłon, dlatego z czystym sercem polecam fanom animacji. Do tej pory oglądałem tylko raz, dlatego z pewnością zasiądę dzisiaj przed telewizorem. Powtarzam, 20:20 a TVP1 Toy Story 3.
Kapitalny film, moim zdaniem najlepszy z trylogii (choć jedynki dawno nie widziałem). Scena ze
spoiler start
spalaniem śmieci
spoiler stop
megadołująca. Polecam w tym czasie przełączyć na coś innego ;)
Każda część Toy Story to geniusz. Uwielbiam ten filmy
Fajnie może się skuszę. TVP nie katuje reklamami więc to kolejny plus.
Nie widziałem trójki, ale moi znajomi wysoko ją ocenili. Pierwsze dwie części były w dechę.
Swoją drogą niedawno w "Pierwszej miłości" epizod miał aktor podkładający głos Chudemu :D i od początku wydał mi się on znajomy.
Oglądałem którąś część, ale po kawałkach. Nawet chyba w kinie byłem, ale pamięć zawodzi. Wolny wieczór, z chęcią obejrzę. Dzięki marcus.
Wstyd się przyznać, ale w całości nigdy nie obejrzałem żadnej z części tej serii :/ Trzeba będzie nadrobić kiedyś zaległości.
cswthomas - spoko. W trójce nie ma może wielu nawiązań do poprzednich części, ale najlepiej byłoby oglądać tę odsłonę po poznaniu jedynki i dwójki.
Wstyd się przyznać, ale w całości nigdy nie obejrzałem żadnej z części tej serii :/ Trzeba będzie nadrobić kiedyś zaległości.
Jeśli chodzi o animacje, to Toy Story jest dla mnie jednym z "must have".