Tomb Raider: Survival Edition i muve
Powitać wszystkich gol'owiczów.
Więc tak...Zakupiłem Survival Edition z muve'a i w szczegółach zamówienia było napisane, że Tomb Raider jest w polskiej wersji językowej. Mam oczywiście dowód tego faktu w postaci zdjęcia pulpitu. Niestety po otrzymaniu paczki okazało się, że gra jest po ANG, I teraz pytanie. Jeśli wina leży po stronie muve'a i mam tego dowody to mogę liczyć na polską wersję? Nie będzie wielkiej dramy jak będę zmuszony grać w angielską wersję, ale oszukiwanie klienta to to już trochę przegięcie... Wszelkie rady w negocjacji mile wdziane ;D
Już sciągnąłem tyle ile dało radę i mam do wyboru 2 azjatyckie języki, czeski,rosyjski, angielski i jeszcze jakiś którego nie pamiętam, ale na 100% nie było polskiego.
Jezyk wybierasz albo bezposrednio na Steamie albo juz w grze. Jesli na Steamie nic nie ma to zostaw angielski. Niektore gry ustawiaja jezyk gry na taki w jakim chodzi Steam, wiec miej Steama po polsku.
Steam'a mam oczywiście w polskim języku, a grę będzie można odpalić dopiero po północy, więc tego sprawdzić nie mogę. Chociaż dawno się nie spotkałem z zamianą języka już w grze hmm... Tak czy inaczej, dzięki za sugestie ;)