To niemożliwe !
To coś niemożliwego. Farsalona przegrała z Realem. Nadczłowiek z plajstejszyn już nie jest najlepszy. Ośmieszył go cały Real. Koniec ery farsylony i jej kibiców. Jakie to przykre. :[
spoiler start
Brawa dla Realu. W końcu pokonali Farse z ich nadczłowiekiem z plajstejszyn.
spoiler stop
I znów cały świat kibicuje Realowi... Barca schodzi na drugi plan jak przed laty!
Ja również sie ciesze że wygrał Real i to na dodatek dzięki CR7 :)
Zasługa tylko i wyłącznie The Special One
edit
jak zwal tak zwal xD
Specjalnie dla pseudofanów Realu. Wyniki ostatnich siedmiu spotkań Realu i Barcelony:
2008/09
1. FC Barcelona - Real Madryt _ 2:0 (Eto'o, Messi)
2. Real Madryt - FC Barcelona _ 2:6 (Higuaín, Sergio Ramos - Henry (2), Messi (2), Puyol, Piqué)
2009/10
1. FC Barcelona - Real Madryt _ 1:0 (Ibrahimović)
2. Real Madryt - FC Barcelona _ 0:2 (Messi, Pedro)
2010/11
1. FC Barcelona - Real Madryt _ 5:0 (Xavi, Pedro, David Villa (2), Jeffren)
2. Real Madryt - FC Barcelona _ 1:1 (C.Ronaldo - Messi)
Spain - Copa Del Rey
1. Real Madryt - FC Barcelona _ 1:0 (C.Ronaldo)
Do tego klubowy ranking UEFA (http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient#cite_note-trank-8) - rozdział Club coefficient, według pozycji:
1. Manchester United
2. FC Barcelona
3. Chelsea F.C.
4. Bayern Munich
5. Liverpool F.C.
6. Arsenal F.C.
7. Real Madrid
8. F.C. Internazionale Milano
Real musi jeszcze trochę pokopać tj. wygrać La Ligę i pokonać Barcelonę w meczach półfinałowych, aby potwierdzić swoją dominacje w Hiszpanii jeżeli chodzi o ten sezon. Nie odbieram Realowi zwycięstwa, ale jednak jaskółka wiosny nie czyni.
[18] Nie lubię Realu, ale jak dla mnie nie ma porównania z gównianą barceloną, która jest jednym słowem tragiczna.
[18] Nie lubię Realu, ale jak dla mnie nie ma porównania z gównianą barceloną, która jest jednym słowem tragiczna.
[19]
Nie ma to jak rzeczowa wypowiedź podparta solidnymi argumentami - wniosłeś wiele do dyskusji, dziękujemy za Twoją opinię.