Witam mam pytanie czy możecie grać online w tą grę The Last of us na Ps3? Ja grałem w nią z 3 lata temu!!! Teraz próbuje od długiego czasu się zalogować i nie mogę może już ta gra ma wyłączone serwery z góry dziękuję za pomoc i odpowiedź wszystkim pozdrawiam
Możliwe, że jest jak piszesz i wyłączyli serwery. Na PS4 możesz pograć, bo gra w multi jest cały czas żywa.
Hej a jak można sprawdzić czy serwery wyłączyli? Włączam multiplayer i dosłownie z 3cm przed końcem Lini połączenie się zatrzymuje i całe Ps3 nie działa muszę resetować.
Nie widziałem nigdzie info o zamykaniu serwerów z TLoU.
Być może chodzi o to:
https://www.reddit.com/r/PS3/comments/5o04af/fix_last_of_us_factions_freezes_during_loading/
Wielu ludzi narzekało, że multi nie chciało załadować do końca, pojawiały się "freezy" i trzeba było resetować konsolę. Ponoć wystarczy włączyć multi i kliknąć na padzie przycisk "home", odczekać trochę w menu i przywrócić TLoU. Warto spróbować.
siema Esiu sory że zawracam głowę ale znowu nie mogę sie zalogować żeby pograć w sieci w The Last of us ???wyskakuje mi że zostałem odłączonu od serwerów mógłbyś pomóc mistrzu!!!!!!!!!
Home czyli kółko? Tak? Cały czas zacina tuż przed końcem i cały ps3 nie reaguje muszę podejść do ps3 i wyłączam ręcznie nic nie reaguje wszystko blokuje!!!
To w tą grę ktokolwiek grał online ? Pytam, bo...nawet nie wiedziałem, że jest taka możliwość, a przeszedłem całą grę jeszcze na PS3 właśnie.
Ja też przeszlem całą gdy tylko wyszła grałem w nią online może z 2 lata teraz próbuje po 2 latach się zalogować i nie mogę się zalogować blokuje całe Ps3 pad wogule nie reaguje nie wiem co mam zrobić????
No t0 niestety nie pomogę, ale na forum jest sporo znawców. Na pewno ktoś Ci powie, co się dzieje.
Home kółko. Próbowałeś w końcu to zrobić?
https://www.youtube.com/watch?v=qQ1EMaOtmqM
Włącz grę, włącz MP, wciskasz Home, czekasz i klikasz gre. Jak na filmiku...
Tylu jest ale jeszcze nikt nic mi nie podpowiedzial!!! Proszę jeśli ktoś coś wie na ten temat o wiadomość zwrotną. Z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam.
Witam mam problem mianowicie w 9 chapterze nie zalicza dwóch artefaktów sądzę że jest to plecak ellie oraz wykaz mięsa bo gdy wejdzie w opcje wybierz chapter pokazuje mi że 10/12 artefaktów powtarzał chapter znajdowałem wszystko po kolei jak pokazują na YT i dalej nic po wzięciu plecaka i wykazu dalej się nic dzieje w statystykach pokazuje że brakuje mi 2 artefaktów i pochodzą one z chapter 9 ale zbieram wszystko i dalej nic :/ grę przeszedłem już 2x wszystko jest oprócz tych dwóch artefaktow, żeby było dziwniej to napiszę jeszcze że trofeum śmieciarz wbił mi się kiedy zebrałem wszystkie komiksy a brakowało mi nieśmiertelników oraz artefaktów dziwne :/ gram na ps4