Witam. Jw. Bardzo potrzebowałbym plików spolszczających. A najlepiej jakby ktoś napisał jak wyglądają wszystkie foldery i podfoldery. Proszę pisać tu, a najlepiej na gg(podane w profilu).
Rozumiem, że chodzi o to nowsze, trójwymiarowe Bard's Tale? Ja mam, ale nie przy sobie - jak wrócę do domu po świętach mogę zajrzeć, jak się prezentują foldery na DVD :)
Bardziej chodzi mi o foldery zainstalowanej gry. Dzięki, jeszcze ci przypomnę. ^^
I tak, chodzi o te nowe 3d.
Jak do jutra nie otrzymasz pomocy to sprawdzę. Dzisiaj nie mogę bo jedyny komputer do jakiego mam dostęp ma popsuty napęd:P
Jestem, mam płytkę, mogę sprawdzić co i jak :) Wygląda na to, że na DVD jest żywcem władowany cały folder z wszystkimi podfolderami gry. Mam wysłać Ci screeny albo coś?
Tak to wygląda na płytce, jeśli nie pomoże, to ostatecznie mogę zainstalować... :P
Mam wrażenie, że tam nie ma czegoś takiego, jak pliki spolszczające... Wszystko jest "wszyte" w pliki właściwe chyba.
[10]Powiem szczerze nigdy nie grałem w tą grę. Po prostu chciałem zobaczyć jak wygląda struktura plików tej gry, wyodrębnić pliki spolszczające i przerobić je tak, żeby dało się spolszczyć tą grę na Iphonie.
Powiem tak: rozpakowałem tą grę w wersji na Iphone i o dziwo struktura plików jest... IDENTYCZNA. Teraz jest jeszcze jeden problem: Czy jeśli wysłałby mi ktoś kilka plików odpowiedzialnych za polskie napisy i polski głos to czy nie podchodziłoby to pod piractwo?
Nie wiem... Chyba nie, skoro funkcjonują w sieci fanowskie spolszczenia, to może taka zabawa podchodzi pod taką kategorię? Jakich plików potrzebujesz? Bo ja nie wiem które to spolszczenie :P
Można by sprawdzić wielkości każdego pliku i podmienić tylko te pliki, gdzie wielkości się różnią, ale to za dużo bawienia.
A więc tak: o ile gra ma polski dubbing potrzebowałbym cały folder sounds
A co do napisów to tu zaczyna się zabawa w scherlocka. Myślę, żę folder sys + pliki luźno wrzucone w folderze res. No chyba, że dialogi wrzuconę do pojedynczych Leveli, ale to by było a dużo uploadowania.
Reasumując potrzebuję
A) Cały folder sounds
B) Folder sys
C) pliki luźno wrzucone w folder res
D) (opcjonalnie) Pliki wideo:
-bloopers
-caleigh
-finnoach
-intro
-neither
Chociaż te ostatnie nie są obowiązkowe
Będę DOZGONNIE wdzięczny. Dzięki, dzięki i jeszcze raz z góry dzięki!
Razem 2,3GB... mailem raczej tego Ci nie przepcham :P Obawiam się, że nie pomogę niestety, bo to jest niemal 50% zawartości płyty
A juz myslalem, ze chodzi o ta stara wersje. Jak bym dobrze poszukal, to mam gdzies jeszcze nawet rysowane wlasnorecznie mapy :)
Rozumiem, że 99% tej wagi stanowi folder sounds. W takim razie prosiłbym B i C. Z góry dzięki.