Coś się popsuło i nie mogę dodać screena na forum, wina przeglądarki --> http://scr.hu/3387/lefnk
Lekka przewaga lewej półkuli · RACJONALNY
RACJONALNY
SYMBOLICZNY
PORZĄDEK
CYFROWY
MATEMATYKA
ANALITYCZNY
OBIEKTYWNY
WYOBRAŹNIA
MUZYKA
PAMIĘĆ
KREATYWNOŚĆ
INSTYNKT
EMOCJE
SZTUKA
Lewa półkula 56% : 44% Prawa półkula
Fajna zabawa :)
Lewa i prawa półkula zrównoważone...
No napewno. Gowno warty ten test. W ogole wszystkie pytania byly ulozone tak, ze wiekszosc odpowiedzi na gorze byla dla scislowcow a na dole dla tych drugich. Nie wiem kto to ukladal.
Przecież to jest zabawa, mam nadzieję że sobie na podstawie tego życia nie ułożyłeś
86% Cyfrowy - no way, ze mnie taki robot bez emocjonalny i zero wyobraźni do tego :D
86% lewej? Chyba lekka przesada :D
Pytania takie trochę kiepskie momentami były, bo często to chciałem zaznaczyć obie odpowiedzi, a takiej możliwości nie było. Inna sprawa, że jak rozumiem, im większa czcionka, tym bardziej to u mnie dominuje. To jeśli tak, to cała różowa strona jest na odwrót - kreatywności u mnie brak, a wyobraźnia jest jak najbardziej :D I co to kurde znaczy symboliczny?
A u mnie o dziwo wiekszosc pytan bez zadnego zastanowienia zostala zaznaczona. Lewa polkula 63%. Porzadek. Z porzadkiem to ja mam malo wspolnego :) Emocje dosc nisko co sie zgadza. Obiektywizm i racjonalizm wysoko, co tez mi sie zgadza. Ciekawy test.