Tes V skyrim- strzały w ciele bohatera- problem

Forum Gry RPG
Odpowiedz
23.11.2011 21:25
1
odpowiedz
bercik1818
11
Legionista

Tes V skyrim- strzały w ciele bohatera- problem

sprawa wygląda tak że podczas walki z łucznikami troche oberwałem, problem w tym że od 2 godzin moja postać ma strzałe wgłowie która nie znika, nie byłoby to wkurzające gdybym nie grał z widoku z trzeciej osoby, nie wiecie czy da sie jakoś wyjąć strzałe lub zrobić coś aby znikła??? z góry dziękuje.

23.11.2011 21:28
2
odpowiedz
zanonimizowany810890
46
Generał

Zapisz i wczytaj grę, choć w sumie jak grałeś już te 2h to zapewne to robiłeś, dziwna sprawa w obku nie miałem takich problemów.

23.11.2011 21:28
3
odpowiedz
Addin_NPC
72
Generał

W Oblivionie wystarczyło naprawić zbroję jeśli dobrze pamiętam...

23.11.2011 21:40
krzynier
4
odpowiedz
krzynier
118
24 znaków

Wczytywanie nic nie pomoże, strzały te masz prawdopodobnie w ekwipunku. Wyrzuć je z niego.

23.11.2011 21:48
xanat0s
5
odpowiedz
xanat0s
254
Wind of Change

Musisz włączyć konsolę (guzik ~ na klawiaturze) i wpisać komendę sexchange - gra zmieni ci płeć postaci i "wyrzuci" wszystkie błędy gry, jak właśnie strzały czy lodowe sople*. Znowu wpisujesz sexchange i płeć wraca ci do normy, z naprawionymi błędami.

Działa na 100%, miałem ten sam problem dokładnie i ktoś z GOL-a poratował mnie tym sposobem.

* - te wyglądają super - postać ma w głowie wielki sopel ^^

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl