Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Tera - problem z launcherem

13.05.2014 11:00
1
Jikan
120
Generał
Image

Tera - problem z launcherem

Witam!
Proszę Was o pomoc ponieważ googlowałem przez około 3 godziny, napisałem też do supportu Tery który nie odpisuje,a bardzo zależy mi na odpaleniu tego tytułu.
Ściągnąłem tę grę rok, może dwa temu ale nawet nie uruchamiałem tej gry. Wczoraj odpaliłem launcher, no logiczne że po takim czasie zaczął pobierać patche. Po pobraniu patcha mam informację Patch progress: 100% Complete
Niestety przycisk Play jest na szaro, a tam gdzie powinno być login i hasło jest cały czas ,,loading".
Na google niby coś o tym piszą, ale po angielsku jestem w stanie mniej więcej ogarnąć ten techniczny żargon ale boję się pomyłki z problemem patch progress 0%, żeby czegoś nie na grzebać.
Zamieszczam także zdjęcie ilustrujące mój problem. Chciałbym też prosić byście nie podawali rozwiązania ,,ściagnij na nowo" ponieważ mam internet radiowy który pobiera z prędkością 300kb/s innymi słowy gra taka jak teraz to kilka dni downloadu.
Z góry dzięki za pomoc ;)

P.S
Uruchamiałem jako admin wszystkie 3 pliki exe, mam dodaną terę do firewall oraz mój komputer spełnia wszelkie wymagania tej gry.

13.05.2014 14:47
2
odpowiedz
zanonimizowany997609
1
Junior

Witojcie .. [link] z tego wynika ze do godziny 15 mają przerwę techniczną , więc sie nie obawiaj , niebawem launcher będzie śmigał :)

Forum: Tera - problem z launcherem