Witam i o zdrowie pytam.
Znalazlem w wyszukiwarce telefony do 2k zl. Moje pytanie jest o cos fajnego (i pewnie uzywanego) do 1k. (nie wiecej, bo dokladac mozna w nieskonczonosc)
Przejrzalem allegro i z apple w tej cenie jest tylko iphone 3g. Wiec raczej odpada bo to relikt juz. Co myslicie o Samsungu Galaxy S2? Wiem ze to dobry telefon ale kupuje uzywany, a slyszalem ze materialy z ktorych sa zrobione ich teleofony do najlepszych nie naleza, stad moje obawy. Jak tam u was po uzytkowaniu Galaxy sie trzyma?
A moze nowy Galaxy S Plus?
Upuje, gdyz liczylem na wiekszy odzew.
Ja to bym kupił Note, jest zajebisty.
SGS2 kupiłem roczny za 1100zł. Jestem zadowolony jak cholera. Tym bardziej, że przesiadłem sie z lg swift. Telefon szybki, płynny, kompatybilny ze wszystkim, genialny. Ekran miód, gra ładnie, dotyk cudo, rozmowy klarowne, sms sie bardzo wygodnie pisze. Wykonanie też jest bardzo dobre. Jedyne do czego mogę się przyczepić to bateria która przy mocnym eksploatowaniu telefonu trzyma maks 2 dni. Ale naprawdę warto dołożyć.
Dzieki, o to mi chodzilo! Czy ekran daje rade i nie "rysuje" sie nadmiernie.
Powiem tak miałem go już na płaży i do kieszeni naleciało mi piasku. Mimo tego na ekranie żadnej ryski. Ekran to super amoled + co daje obecnie najlepsze odwzorowanie barw na rynku. Niestety tak jak już wspominałem duży ekran to duże zużycie baterii. Ale i tak dwa dni przy słuchaniu muzyki, graniu w gry i częstych smsach to dużo.
To na pewno spory plus:)
A co myslicie jeszcze o HTC SENSATION?
Ja polecam Sony Ericsson Xperia X10. Wlasnie z niego pisze tego posta. Ma bardzo ladny design, jest tez dosyc duy, chociaz nie tak jak np Samsung Galaxy S II lub nowsze Xperie, wiec bez problemu zmiesci sie w kieszeni. Jesli zalezy ci na profilu multimedialnym, to tutaj nie rozczarujesz sie, gdyz prawie kazda gra ci pojdzie, mi np dzialaja Air Penguin, Dungeon Defenders: Second Wave (chociaz sie wylacza) i Dead Space, ktore nie chodza na Samsungu Galaxy Young mojego kolegi. Nie testowalem gier jak GTA czy Max Payne, ale wydaje mi sie ze telefon by je pociagnal tak jak Dead Space. Tu problemem moze byc tylko troche za maly wyswietlacz, ale to juz kwestia gustu. Oprocz konsoli ten telefon ma tez dobry aparat - 8,1 megapixeli, a to nawet wiecej niz Galaxy S II. Nie ma jednak przedniego aparatu, lecz sam nie wiem po co bylby mi taki gadzet, bo np moj kuzyn majacy S II go chyba nie uzywa. Wspomne jeszcze o pamieci wbudowanej - jest to chyba pol megabajta. Jest to niewiele gdyz niektore telefony maja 16 GB, a moze i nawet 32 GB, ale przeciez jest mozliwosc kupienia karty pamieci o pojemnosci do 16 GB tak jak kupilem ja i taka karta mi wystarczy. Podsumowujac chcialbym dodac, ze kupilem uzywany egzemplarz prawie pol roku temu z czasem gwarancji jeszcze ponad roku (a na tym mi zalezalo) za 580 zlotych z przesylka. Co prawda ma ryse, ale ona nie zawadza w zaden sposobna dzialanie telefonu.
Ja polecam Sony Ericsson Xperia X10.
chyba kpisz
drogi autorze, w tej cenie szukaj eski 2 i niczego innego
Poszukaj jeszcze Samsunga Galaxy S Advance i Sony Xperii U. Przy Sony dużo zaoszczędzisz, a procesor dwurdzeniowy.
Poszukaj jeszcze Samsunga Galaxy S Advance
A po cholerę? oO
Valem wyczerpał temat.
Ja wyrwałem lumie 800 za trochę poniżej 1000(dość dawno) i jestem super zadowolony (jedyna wada jak dla mnie to brak mobilnego hot-spota) przesiadłem się z dość starego acz świetnego milestone'a (android). Telefonów samsunga nie lubię, miałem w rękach sgs2 i przez powiedzmy 10 minut zabawy telefon wydawał się "przyjazny".