Witam.
Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś dobry hosting pod stronę internetową i forum ? Nie wymagam astronomicznie dużej liczby miejsca, w zasadzie nawet spokojnie 100 mb by wystarczyło. Wymagana obsługa PHP 5.2 i MySQL i możliwość parkowania domeny .pl . Możecie coś taniego polecić ?
Okej, jeszcze jakieś propozycje ? Ewentualnie uwagi korzystających z usług hostingowych.
W 2BE możesz dostać takie konto za frikacza http://2be.pl/free.html ewentualnie jakieś podstawowe konto w Altblue. Mają konta od 25 zł rocznie.
Ha, temat ma już kilka miechów, a jak szukałem porad o dobrym tanim hostingu w googlach to na pierwszej stronie wyskoczył :D w sumie to komplement, nawet jeśli oznacza odświeżenie tematu ;)
Koledze Mati176 mogę spokojnie polecić hostingera - [link] - też właśnie darmowe konto, ale na serwis nie jakoś specjalnie duży to spokojnie wystarczy. mam, korzystam, nie narzekam. miejsca to dają 2gb, transfer 100gb resetowany co miesiąc.
I w sumie by mi to starczyło na większość rzeczy które hostuję, ale robię ciut większy serwis i trochę mi niektóre ograniczenia darmowego konta nie siedzą (2 subdomeny i 2 maile). Chodzi teraz o to, że hostinger.pl ma też płatny hosting i szukam info na jego temat. Jedni są zachwyceni, inni narzekają, a ja chcę tylko wiedzieć czy na średnio wymagający serwis z forum nie będzie problemów na ich koncie Premium :D ktoś tu ma, korzysta? bo ceny fajne i co dla mnie ważne, można płacić co miesiąc, a nie umowę od razu na rok czy nie wiadomo ile podpisywać :)