szymek czarodziej konkurs miotania krasnoludem
Witam. W szymku czarodzieju jestem w takim miejscu gdzie jest taki konkurs jak w temacie. mam sobie złapać krasnoluda byłem tam gdzie mieszkają krasnoludy ale wszystkie uciekły do domów. niemoge ich niczym wyciągnąć z ich domków. byłem u takiego gościa i powiedział mi że trzeba mieć coś świecącego mieć zeby ich wyciągnąć z domków. ale niewiem gdzie jest coś świecącego. jesli wiecie to mi napiszcie. za pomoc wielkie dzieki
http://forum.przygodowki.pl/szymek-3d/6967-szymek-czarodziej-3d-solucja-poradnik.html
wystarczyło wpisać w googlach szymek czarodziej solucja
a jak w ekwipunku zapalić dynamit i włożyć go do słojika??
ty mirencjum 1 rozdział to mi niepomoże. a jak w ekwipunku zapalić dynamit i włożyc go do słoika??
Myślałem, że to jest to. Napisano, że dynamit łączy się soczewką i podpalony łączy się ze słoikiem. Nie mam tej gry, ale chyba trzeba w ekwipunku przenieść symbole do okienek i wtedy chyba się połączy.
Kto Cię nauczył zwracać się do kogoś przez ty, jeszcze z małej litery?
W normalnej przygodówce to przeciągnąłbym przyciskiem myszy albo lewym, albo prawym soczewkę na dynamit i zapalony dynamit przeciągnąłbym na słoik.
"wybierasz ctrl soczewke i ustawiasz kursor w ekwipunku na dynamicie wciskasz alt i uzyskujesz podpalony dynamit apropos najpierw musi byc podpalony a dopiero potem morzesz go wlorzyc do sloja "