Szukam starej gry o samolotach na dwóch, z tego co pamietam była w 2d, jej ikona na pulpicie miała w sobie literę "R". Gra polegała na tym ze kazdy z dwoch graczy mial swoja baze i swoj samolot, latalo sie samolotem do bazy przeciwnika i zabierało mu flagę. Po rozbiciu samolotu mozliwe bylo jeszcze poruszanie sie samym pilotem w postaci głowki czlowieka. Mam nadzieję że mi pomożecie, bo troche w nią przegrałem z moim sąsiadem i chcielismy sobie odswiezyc dawne dzieje :D
Incoming? Chociaż ikonka to napis RAGE , są tam bazy , ale nie główka ni nic....rok gry jaki?
Cos mi sie kojarzy, ze gralem w cos podobnego, ale to mega stara gra, gralem w nia chyba w roku 98.
Troche przypominala to https://www.youtube.com/watch?v=GmDgLmPnj6Q, tylko graficznie cos miedzy Worms 1 i 2.
Dragon_666
Tak, coś podobnego do tego, niestety jednak zaden z powyzszych tytułów nie pasuje, jeśłi ktoś byłby w stanie pomóc byłbym zobligowany, rocznika gry też nie pamietam :D
Tym bardziej nie Sky Destroyer bo jest na NES-a , a NES to nie Windows , ani PS3 , ja to tylko Incoming. Stare czasy jak na 1998 rok.
Mało szczegółów. Ciężko.
A może gra na literę "R" się nazywała?
Bo niektóre gry mają takie ikonki niezwiązane z grą , a prędzej z nazwą.
Gral ktorys z was gry na automaty?