szukam starej gry - platformówki - statek kosmiczny i radioaktywna kula na lince

Forum Inne Gry
Odpowiedz
02.09.2013 15:14
1
odpowiedz
zanonimizowany941422
1
Junior

szukam starej gry - platformówki - statek kosmiczny i radioaktywna kula na lince

Witam,
Prawdę mówiąc nie szukam tej gry pierwszy raz, ale tym razem postanowiłem się nie poddać. Kiedy byłem mały grałem w taką grę:
małym statkiem kosmicznym/rakietą trzeba było wlecieć do "budynku", przedzierać się przez gromadę przeszkód jak ściskające rury itp - chodziło o to, żeby znaleźć w budynku piłkę (charakterystyczne jest to - zółta piłka pomalowana we wzór radioaktywny - nie mogłem znaleźć nic w google, bo radioaktywny to temat rzeka). Kiedy już się ją znalazło, należało do niej podlecieć i zaczepiała się do naszego statku jak gdyby na lince, włączał się alarm w budynku i trzeba było szybko uciekać. Nie było to jednak tak proste jak znalezienie jej, ponieważ przez zmianę środka ciężkości statek nie był taki łatwy do utrzymania na właściwym torze, a dodatkowo piłka sławiła wspaniałą zasadę zachowania pędu, co uniemożliwiało swobodne hamowanie i manewry w dowolnych kierunkach.
Jak mówiłem szukam tej gry i szukam - co jakiś czas mi się przypomni i nie mogę przestać o niej myśleć.
Mam nadzieję, że nie tylko ja na świecie w nią grałem i że jest ktoś, kto w przeciwieństwie do mnie pamięta jej nazwę.
Z góry dziękuję za informacje

02.09.2013 22:37
2
odpowiedz
zanonimizowany941422
1
Junior

czy jest ktokolwiek, kto mógłby mi pomóc?

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl