Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Szukam starej gry o robotach

02.02.2014 16:49
1
zanonimizowany973610
1
Junior

Szukam starej gry o robotach

Szukam gry o robotach w ktoram gralem ja bylem maly. w tej grze byle takie okagle bazy ktore wirowaly,za pomocom chyba spacji sie do niej wchodzilo i produkowalo roboty, ta baza miala pasek zycia i jak jej poziom osiagnol 2/3 to wybuchal to samo jak 1/3 i wtedy zmniejszaly sie jej rozmiary, w grze byly dwie frakcje w jednej roboty mialy odcien czerwonego a w drogiej zielonego, te roboty z odcieniem czerwonego mialy do wyboru sposob poruszania takie jak gasienice, nogi kroczne , jakies smiglo i lataly, albo takie jakby nogi kangura i skakaly, na mapie znajdowaly sie takie elementy jak wodai chyba jakis kwas ktory niszczyl nie pamietam dokladnie, roboty zielone mialy poduszki powiterzne i mogly unosic sie na wodzie, mialy tez takie roboty ktore strzelaly niebieskimi laserami, oraz takie ktore mialy taki jakby nos i trzelaly jakas fala ktora sie rozchodzila. Na mapach mozna bylo znales takie jakby boosty np. taki ogien ktory poprawial atak i takie zolte okregi ktore poruszaly sie od gory do dolu robota ale nie pamietam co to robilo..... chyba opisalem te gre w miare dobrze, gralem w nia jakos 1998-2005 nie pamietam, gra moze bys starsza nie mam pojecia z ktorego roku... licze na pomoc bo ta gra to czesc mojego dziecinstwa i z checia z nia znowo zagram

02.02.2014 16:52
cswthomas93pl
2
odpowiedz
cswthomas93pl
148
Legend

Reflux?

02.02.2014 16:52
Blackbeard
3
odpowiedz
Blackbeard
110
Non timebo mala

Reflux

Poza tym naucz się pisać bachorze, bo to twoje dzieciństwo to chyba sobie przesunąłeś w czasie, w 1998 to raczej się urodziłeś, nie grałeś na komputerze :*

Forum: Szukam starej gry o robotach