Szukam starej gry, ale nie pamiętam nazwy :(

Forum Gry RPG
Odpowiedz
02.04.2021 22:01
1
odpowiedz
Yendrito
5
Junior

Szukam starej gry, ale nie pamiętam nazwy :(

Poszukuję pewnej bardzo starej gry RPGna PC, izometryczny widok, polskie napisy. Kupiłem ją z jakimś kioskowym czasopismem gdzieś w latach 1999-2005. Miała w nazwie chyba coś ze słowem SPELL ale głowy nie dam. Wiem, że chodziło się ludkiem w początkowych lokacjach po śniegu, walczyło z potworkami ale też z wilkami i białymi niedźwiedziami (chyba) i był taki fajny motyw, że jak weszło się w kałużę krwi i potem spacerowało się po śniegu to zostawały fajne krwawe ślady (co jak na tamte czasy było niezłym ficzerem :)). Pamiętam, że lubiłem grać magiem i zarzucać zaklęcie niewidzialności i tłuc bezkarnie potworki, bo mnie nie widziały :) W grę zamieszany był jakiś mroczny kult itp.

Wiem, że to mało informacji, ale było to wieki temu i za Chiny nie mogę sobie pokojarzyć nazwy a chciałbym na tę grę rzucić okiem jeszcze raz i zagrać (wtedy nie mogłem, bo uniemożliwiał mi to błąd crashujący grę w pewnym momencie). Pomożecie?

post wyedytowany przez Yendrito 2021-04-02 22:06:05
02.04.2021 22:14
2
odpowiedz
Ximarox
11
Legionista

Spellforce: Zakon Świtu?

03.04.2021 19:43
3
odpowiedz
Yendrito
5
Junior

Już znalazłem. Chodziło mi o DISPEL :)

post wyedytowany przez Yendrito 2021-04-03 19:49:31
Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl