Nie mogę znaleźć rozsądnej oferty jakiejkolwiek sieci komórkowej. Czy ktokolwiek z użytkowników może mi znaleźć?
Oferta musi spełnić warunek. Sieć komórkowa, która ma zaufane opinie.
Bierz nju mobile.
Z rachunkiem:
sms: max 9 zł / mc
tel: max 19 zł / mc
pakiet internet: 700 Mb / 7 zł
Brak określonej długości umowy, można zerwać co miesiąc. Minimalny koszt miesięczny: 9 zł (jeśli mało używasz)
Koszt: 9-28 bez internetu, 9-35 z jednym pakietem na internet
T-Mobile
Mam smsy za darmo do wszystkich i internet 1gb za 10 zł/msc
Play na kartę, taryfa formuła 4w1:
- darmowe smsy do wszystkich
- darmowe rozmowy w play
- 9 groszy/minutę rozmowy z innymi sieciami
- 1 GB internetu/miesiąc
Koszt: 21 złotych miesięcznie :)
Play: Redbull Mobile na karte
Ja doładowuje 50zł/100dni:
- 2gb internetu (jeśli nie zużyjesz sumuje się)
- możesz wykupić pakiet nielimitowanych sms-ów do wszystkich sieci (10zł/miesiąc) lub nielimitowanych rozmów do Play (10zł/miesiąc) lub 5zł/7dni
- wpisując kod przed doładowaniem dostajesz nielimitowane sms-y do wszystkich na miesiąc
- minuta 29 gr do wszystkich
- sms 9 gr do wszystkich
- darmowy YouTube w telefonie
- co jakiś czas dostajesz bonusy np. nielimitowane sms-y na kilka dni lub rozmowy do Play, pakiet internetu, za to że jesteś 2 tygodnie, miesiąc itp... w Redbull mobile :)
Więcej: http://www.redbullmobile.pl/oferta/na-karte/taryfy-na-karte/
To chyba przede wszystkim zależy od tego do jakich celów używasz telefonu
Każda sieć i każdy operator ma zaufane opinie. Co właściwie oczekujesz od operatora? Ja mam Play i polecam Play. I widzę, że jestem drugą osobą, która poleca tą sieć, więc masz swoje zaufane opinie :P . Tak więc na razie wygrywa Play :)
T-Mobile
Polecam, jeśli chcesz swój kontakt z operatorem uzależnić od uke. Błędy w obsłudze klienta na każdym kroku, ciągłe problemy z zasięgiem (w środku trójmiasta), niekończące się "modernizacje" wpływające na pogorszenie jakości rozmów.