Szukam kogoś do pisania recenzji gier Android

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
18.10.2015 21:58
1
odpowiedz
dominatorek22
4
Junior

Szukam kogoś do pisania recenzji gier Android

Cześć. Piszę w takiej sprawię, że szukam osoby do pisania recenzji gier na androida. Płacę 10 zł za recenzje. Ale uwaga recenzja ma być dobra... Około 3000 znaków. Wiem, że 10 zł to mało ale może jest tu ktoś kto i tak gra w gry a chciał by coś dorobić. Dodatkowo oczywiście pisownia na wysokim poziomie (nie jak ja :)) Jak by ktoś był zainteresowany proszę pisać na sierobipl (malpa) gmail.com Proszę przesłać też recenzje gry. Szukam kogoś na długi okres współpracy.

18.10.2015 22:01
😉
2
odpowiedz
Vivaro_NPC
25
Legend

No chyba nie. Ktoś ma poświęcić spokojnie z kilkanaście godzin gry (bo po samym włączeniu i 5 minutach raczej nie zrobi dobrej recenzji) a potem jeszcze kolejne kilka na recenzje za 10zł?

18.10.2015 23:19
3
odpowiedz
dominatorek22
4
Junior

Moze faktycznie źle napisałem. Bardziej zależy mi na opisach gry a nie recenzji. Opisać o czym jest gra itp... Nie zależy mi na jakiś super mocnych tekstach...

18.10.2015 23:26
4
odpowiedz
Vivaro_NPC
25
Legend

Ok rozumiem, jednak wątpię by ktokolwiek chciał to robić. Zresztą, to bardzo łatwe zadaniem dlaczego nie zrobisz tego sam? :)

18.10.2015 23:44
5
odpowiedz
Haszon
145
Senator

Marne szanse, byś znalazł kogoś do pisania za 10 zł od recenzji na 3000 znaków i to jeszcze takiej, która ma być dobra. Nie mówiąc już o tym, że gry trzeba załatwić we własnym zakresie. A opisanie o czym jest gra, to właśnie recenzja. Myślę, że znalazłbyś kogoś już od jakiś 20 zł za 1000 znaków, ale nie za 3,33 zł. Jeśli ktoś ma jakieś umiejętności, to Cię śmiechem zabije, ponieważ napisanie recenzji nawet gry mobilnej, to jednak kilka godzin roboty. A za to co proponujesz, to znajdziesz najwyżej osoby, które skopiują tekst z jakiejś strony, podpiszą jako własny i narobisz sobie tylko kłopotów.

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl