Szukam gry z lat 2000 na PC

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
16.12.2025 09:17
1
odpowiedz
Coca-Cola14
36
Bezimienny

Szukam gry z lat 2000 na PC

Witam, szukam pewnego tytułu na pc z dzieciństwa i nie mogę w żaden sposób przypomnieć sobie nazwy nie widzę też żadnych informacji w google, kiedyś miałem ją na płycie jednak komuś ją pożyczyłem jakieś 25 lat temu :) pamiętam że było to jeszcze takie stare kwadratowe pudełko z okładką raczej w pomarańczowych kolorach coś na wzór ognia wybuchu i jeżeli się nie mylę to gdzieś na okładce widoczna była wieża strażnicza, ogólnie gra jest bardzo podobna do serii commandos widok podobny jak w grach strategicznych raczej 2d lecz mogę się mylić, pamiętam że była możliwość min. przecinać siatki ogrodzeniowe prawdopodobnie można było używać pojazdów, pamiętam że było to tylko demo i była to jedna z moich ulubionych gier a że teraz idą święta to pomyślałem że może uda się ją namierzyć i spędzić kilka z nią kilka wieczorów, pozdrawiam serdecznie ! :)

16.12.2025 09:30
1.1
Titakk
85
Konsul

Może chodzi o Shadow Company Left for Dead?

16.12.2025 09:38
1.2
Titakk
85
Konsul

albo Another War

16.12.2025 09:30
SULIK
2
odpowiedz
SULIK
270
olewam zasady

jeżeli to było demo, to musisz przeszukać archiwa cd-action pod względem okładek ich płytek oraz archiwum chyba komputer świat, bo opisana okładka to nie koniecznie okładka tej gry.

16.12.2025 09:36
elathir
3
odpowiedz
elathir
116
Czymże jest nuda?

Może totalna klasyka czyli Jagged alliance 2? Pojazdów nie było, ale widok izometryczny, na okładce był wybuch a siatki można było przecinać na pewno.

16.12.2025 09:42
WeCreateWorlds
4
odpowiedz
WeCreateWorlds
8
Pretorianin
Image

Może ten box cover?

16.12.2025 10:55
5
odpowiedz
1 odpowiedź
Coca-Cola14
36
Bezimienny

Titakk---> Tak to jest Shadow Company Left for Dead, ciekawe że zapamiętałem tylko tą wieże strażniczą z okładki, lata temu już szukałem pewnej gry i też mi pomogliście, dzięki że można na was liczyć i dziękuje wszystkim za odpowiedź, miłego dnia pozdrawiam :)

16.12.2025 11:23
5.1
Titakk
85
Konsul

Fajnie, że się udało trafić z tytułem. Pozdro i do kolejnych zagadek

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl