Szukam gry z lat 2000 na PC
Witam, szukam pewnego tytułu na pc z dzieciństwa i nie mogę w żaden sposób przypomnieć sobie nazwy nie widzę też żadnych informacji w google, kiedyś miałem ją na płycie jednak komuś ją pożyczyłem jakieś 25 lat temu :) pamiętam że było to jeszcze takie stare kwadratowe pudełko z okładką raczej w pomarańczowych kolorach coś na wzór ognia wybuchu i jeżeli się nie mylę to gdzieś na okładce widoczna była wieża strażnicza, ogólnie gra jest bardzo podobna do serii commandos widok podobny jak w grach strategicznych raczej 2d lecz mogę się mylić, pamiętam że była możliwość min. przecinać siatki ogrodzeniowe prawdopodobnie można było używać pojazdów, pamiętam że było to tylko demo i była to jedna z moich ulubionych gier a że teraz idą święta to pomyślałem że może uda się ją namierzyć i spędzić kilka z nią kilka wieczorów, pozdrawiam serdecznie ! :)
jeżeli to było demo, to musisz przeszukać archiwa cd-action pod względem okładek ich płytek oraz archiwum chyba komputer świat, bo opisana okładka to nie koniecznie okładka tej gry.
Może totalna klasyka czyli Jagged alliance 2? Pojazdów nie było, ale widok izometryczny, na okładce był wybuch a siatki można było przecinać na pewno.
Titakk---> Tak to jest Shadow Company Left for Dead, ciekawe że zapamiętałem tylko tą wieże strażniczą z okładki, lata temu już szukałem pewnej gry i też mi pomogliście, dzięki że można na was liczyć i dziękuje wszystkim za odpowiedź, miłego dnia pozdrawiam :)