Dawno temu, miałem okazję posiadać na mojej Nokii N70 wspaniałą grę - stolen in 60 sec.
Niestety to był symbian, a na androida nie udało mi się znaleźć tej gry
W skrócie, gra polegała na zaplanowaniu napadu i później przeprowadzeniu go. Model rozgrywki przypominał ten ze starszej gry na PC - The Sting
Może ktoś mógłby polecić jakiś zamiennik na Androida ? :)
Czy to na pewno jest pewna aplikacja i pewna strona ? :) Niepokoi mnie zwłaszcza 3 punkt. Tym bardziej, że w google play gry nie ma, a co to jest ten mob.org to nie mam pojecia
Wysyłanie wiadomości sms przez grę - seems legit. Coś takiego w Google Play z automatu bana by dostało ale do odważnych świat należy. A jeśli masz telefon na abonament to już w ogóle może być miła niespodzianka :)
Tak myślałem, więc jednak odpuszczę. W takim razie dalej poszukuje gry w stylu stolen in 60 sec :)
jakby byl root to zawsze mozna od razu po instalacji zablokowac te uprawnienia, ale czort jeden wie ile syfu ta apka zawiera
Valem - właśnie nie chce mi się bawić w rooty. średnio się na tym znam, a telefon i tak mnie już niemiłosiernie wkur... swoimi zwiechami :P
niepotrzebnie ten task killer jest wlaczony
ale widze wlasnie po systemie ze jakis leciwy sprzet
Samsung Galaxy S Plus - bez task killera ten telefon w ogole by się nie pozbierał :P