Cześć.
Szukam tytułu gry w której walki są turowe. Nie pamiętam dokładnie czy były tam klasy postaci ale wiem że taki jak by rycerz miał konia. Widok z góry, grafika podobna do Heroes of Might and Magic 5 i 6. Tak samo ze światem i poruszaniem się. Walki odbywały się podobnie czyli podchodzimy do kolesia i mamy walkę turową. Naszą armią były stworzenia magiczne które miały własne magiczne moce. Tylko tyle pamiętam z tej gry.
Proszę o pomoc.
Pozwolę się podpiąć pod ten temat. Chodzi mi o grę na PS2 coś w stylu Final Fantasy gdzie początkowa scena/intro lub też trailer to były jakieś japońskie dziołszki śpiewające na jakimś koncercie (w poważno-granatowo-neonowej kolorystyce miasta). Wyglądało mi to na Finala ale nie mogę nigdzie znaleźć :( Help
Pozwolę sobie upnąć. Ktokolwiek?
Up pomóz ktos
Chodzi mi o grę na PS2 coś w stylu Final Fantasy gdzie początkowa scena/intro lub też trailer to były jakieś japońskie dziołszki śpiewające na jakimś koncercie (w poważno-granatowo-neonowej kolorystyce miasta). Wyglądało mi to na Finala ale nie mogę nigdzie znaleźć
I tak najlepsze strategie z walkami turowymi to Heroes(cała seria) i Cyvilizations(również cała seria:D)
[9] Dzięki, tego właśnie szukałem :)