szukam filmu
Thriller , wszystko co o nim pamiętam to to że matka z córką mieszkały w jakimś przydrożnym barze. Zatrzymał się u nich jakiś mężczyzna prawdopodobnie policjant i chyba emerytowany. To mógł być nie bar tylko tylko stacja benzynowa no a z tyłu miały dom. Na tej stacji zatrzymywał się często jakiś mężczyzna którego twarzy nigdy nie pokazano. Po pewnym czasie zaczął dawać tej córeczce jakieś prezenty. A ten policjant właśnie poszukiwał o ile pamiętam jakieś mordercy-pedofila. No i pod koniec filmu on umawia się z tym dzieckiem na jakimś wzgórzu ale policja się o tym dowiaduje i jadą tam ale w drodze mijają miejsce wypadku samochodowego a my widzowie wiemy że to samochód tego mordercy bo go widzieliśmy i on płonący w środku. Tyle pamiętam z tego filmu wiem że nie wiele ale oszaleję jak sobie nie przypomnę także proszę o możliwą pomoc.O ile pamiętam obsada była dobra szczególnie jeśli chodzi o tego mężczyznę który zatrzymał się u tej matki czy tam przyjeżdżał do niej.
nie wiem
Ja mam ten tytuł gdzieś z tyłu głowy ale teraz nie pamiętam czy to była książka czy film.