Symulator samochodu
Witam poszukuję najlepszego waszym zdaniem symulatora samochodu bo grałem już w dużo takich ale szukam takiego bardziej realistycznego
Pomóżcie!
grałem kiedyś w project torque. W trybie single player fizyka jazdy była świetna. Niestety wyłączyli servery, a nowa wersja - heat online nie działa z powodu błędów przy aktualizacji ( niezbędnej do uruchomienia gry ). Znacie może coś podobnego z równie dobrą fizyką ? Nie mówcie o lfs, już mi się 10 razy znudzić zdążył
shift 2 unleashed jest dobrym symulatorem, a jeśli szukasz jakiś symulatorów rajdów, to polecam richard burns rally - ta gra pod względem fizyki jazdy, zmienności warunków pogodowych bije nawet colina mcrae
Symulator... rFactor odpada, bo za słaba grafika... może Forza 3/4 (jak wyjdzie za miesiąc)
bob destruktor--> Słaba grafa? Widać, że nie siedzisz z w temacie. O wiele lepsza dobra symulacja z porządną grafiką(rFactor, iRacing, LFS, Race07) niż daremna symulację z super grafą(wszystko pozostałe). A forza, no na pewno będzie porządna pod każdym względem. Żeby tylko X360 obsługiwał więcej kierownic...
Od siebie polecam rFactor. Za jakiś czas ma wyjść rFactor 2. Grafa z kosmosu, symulacja także. Ale takie bajery to dopiero za jakiś czas jak wyjdzie:)