symulator drogówki

Forum Inne Gry
Odpowiedz
24.07.2013 01:01
1
odpowiedz
FIREBLAST
112
NUKE!!!

symulator drogówki

Siemka czy istnieje w świecie wirtualnej rozrywki coś na wzór symulatora drogówki albo coś w tym stylu?.....wszystkie pomysły mile widzianne(mody,dodatki dlc itd...)

24.07.2013 02:49
X@Vier455
2
odpowiedz
X@Vier455
118
Szynszyl

Gdzieś w empiku widziałem symulator policji więc może to to czego szukasz :)
https://www.gry-online.pl/gry/police-force/zd33cd#pc
na screenach wygląda nawet całkiem niezłe jak na te symulatory i chyba jest to to czego szukasz ;)

24.07.2013 10:10
3
odpowiedz
FIREBLAST
112
NUKE!!!

Dzięx ale grałem już w to i to nie spełnia moich wymagań. Owszem interfejs fajny ale stanowczo za mało funkcji policyjnych oraz misji( tylko5 rodzajów misji).... A ja chciałbym coś takiego aby można bylo np. Wlepiać mandaty, jeździć do wypadków, przeprowadzać kontrolę i inne pokicyjne zadania....te zadania mogą się oczywiście powtarzać ale niech chociaż będzie dużo tych rodzajów misji np. 10-20.....ale z tego co szukam przez lata to nic z tych rzeczy nie widziałem.......jestem nawet gotów zapłacić za ttaką grę. Pozdrawiam

A może GTA V zaoferuje coś podobnego...

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl