SWTOR

Forum Gry MMO
Odpowiedz
23.11.2013 11:36
👍
1
odpowiedz
patserek
29
Chorąży

SWTOR

Siemanko dawno temu grałem w swtora lecz z przyczyn braku $ i na płacenie abonamentu i czasu jakim dysponowałem musiałem zrezygnować ( WoW był górą) teraz jest możliwość grania f2p i mam do was takie pytanie czy jest to opłacalne ( grałem w bardzo wiele mmo f2p i większość ma takie ograniczenia ze mało da się zrobić) Jak sie ze Stwor ? Zapoznałem się z ograniczeniami ale nie wiem jak one sie przekładają na grę (exp pve[dng] pvp endgame)? Polecacie granie na f2p ? czy jest tak samo jak było za czasów stałego abonamentu

23.11.2013 11:41
wert
2
odpowiedz
wert
204
Kondotier

Jeśli grałeś w wersję z abonamentem, to ograniczenia mogą być dla Ciebie zbyt uciążliwe do przełknięcia - szczególnie w późniejszej fazie gry - tak do 15 - 20 może 25 lvl nie powinno tak bardzo boleć niepłacenie.

Ja jak wróciłem to szybko zdecydowałem się jednak opłacać abonament - jest to po prostu wygodniejsze a 30zł/m-c to nie wydatek.

23.11.2013 11:41
3
odpowiedz
zanonimizowany939625
53
Generał

Do wbicia najwyższego levelu można w zasadzie grać f2p. Ograniczenia są ale da się z nimi żyć. Natomiast są oną już konkretnie upierdliwe przy end game i tam przydaje się abonament lub przynajmniej odblokowanie kilku rzeczy za pomocą Cartel Coins.

Forum Forum Gry MMO
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl