Sword of the stars - Lords of winter. Czy ktos w to gra?
Witam.
Gram w Space Empires 4 bo 5 nie lubi sie z w7.
Od jakiegos czasu czekalem na Sword of the stars, no i w koncu wyszla; Thank goodnes for piracy...
Sciagnalem, zainstalowalem, spaczowalem, zaplakalem, odinstalowalem.
Wrocilem do seiv...
Od tamtej pory minelo juz troche czasu, chcialem sie dowiedziec czy gra nadaje sie juz do zakupu.
Czy moze wyglada chociaz jak 'tuz tuz'?
Chcialbym pograc, ale do tego to musi dzialac jak jedynka, idealnie by bylo gdyby dziala nawet lepiej.
Moze jest ktos kto kupil i 'testuje', jak sprawuje sie gra w aktualnej wersji, moze jest znana juz data ukonczenia produkcji?
Dzieki za odpowiedzi.
Nie, nie nadaje się. Musisz poczekać mniej więcej 8 miesięcy, by dało się w to zagrać. Proponuję SotS Ultimate Colection. To, to jest czysta poezja.
a ktoś wie w jaki sposób czytać te opisy broni? chodzi mi o ten wykres co pojawia sie przy opisie broni:) bo nie kumam czego on dotyczy i jak go odczytywac zeby wiedzieć która broń lepsza
gro_oby
Nie rozgryzłem tych wykresów. Ogólnie to wspierałem się korzystając z poprzednich gier, na zasadzie porównania.
Szczerze mówiąc to wcale nie jestem pewien czy te wykresy maja (przynajmniej jak na razie) odzwierciedlenie w rzeczywistości i czy warto się nimi sugerować.