Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Świat handheldów #1 Nintendo, Steam Deck, Anbernic i inne

Forum Konsole
Odpowiedz
06.09.2026 09:45
kluhmen
1
odpowiedz
kluhmen
192
Catch the Rainbow
Image

Świat handheldów #1 Nintendo, Steam Deck, Anbernic i inne

Macie handheldy? Jak się wam ich używa? W co głównie gracie?
Stworzyłem wątek, bo jakiś czas temu stałem się posiadaczem Lenovo Legion Go S wersja z systemem SteamOS. Wcześniej miałem, aż dwa razy Steam Decka, którego po kilku dniach sprzedawałem. Myślałem, że to po prostu nie dla mnie, ale prawda okazała się inna. Sprzedawałem, bo po prostu schizofrenia przeze mnie przemawiała. Skąd taki wniosek? Otóż na Legionie Go S, gra mi się po prostu wyśmienicie. To jedna z najlepszych rzeczy w jakie kiedykolwiek zainwestowałem. Gry działają bardzo dobrze, od indyków do AAA. Handheld jest mega wygodny, ułożenie klawiszy intuicyjne, dźwięk w porządku, a sam system bardzo prosty w obsłudze. Grałem na nim w Assassin's Creed Shadows i Dragon Age Veilguard. Obie działają na nim świetnie. Jeśli całe dnie spędzacie na fotelu przed komputerem grając, a chcielibyście pograć sobie leżąc w łóżku, to sprzęt z całego serca polecam. Dawno się tak dobrze nie bawiłem.

post wyedytowany przez kluhmen 2026-09-06 09:46:17
Forum Forum Konsole
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl