Hej, widzieliście styczniową ofertę w ps store ? Niektóre gry są w naprawdę przystępnych cenach. Np. Crysis 2 kosztuje coś koło 20 zł, Crysis 3 28 zł, Dead Space'y i Mass Effecty są nieźle przecenione. Nie będę tutaj wszystkiego wypisywać, ale looknijcie bo warto :) Ja za 94 zł zakupiłem Crysis 2,3, Kingdoms of Amalur:Reckoning, Bioshock.
Linka byś jakiegoś dał a nie każesz samemu szukać :/
No i jest wątek o PlayStation!
Nawet wygląda spoko. Szkoda, że to co było przed świętami już nie ma :(
Jeszcze jakby podali które gry są po polsku to by było super :)
PS. Ale nie wszystko wygląda fajnie. LEGO LOTR prawie 100 zł a pudełko nowe na allegro 80. Także trzeba przemyśleć zakup :)
Jak ktoś ma czas po świętach na granie to warto poczekać, bo mają dojść jakies nowe promocje, a te co są teraz kończą się dopiero 22-01. Mi się trochę śpieszyło, bo chcę sobie pograć na ostatnie dni wolnego od szkoły. W czwartek już wracam i ruszam z ostrymi przygotowaniami do matury :) Ale uważam zakup za udany. Akurat ostatnio przymierzałem się do kupna Crysisa 2 w empiku za 59 zł, a tu miłą niespodzianka - w tej cenie 2 części dostałem. Poza tym uzupełniłem swoją ukochaną serię Bioshock pierwszą cześcią. Co prawda grałem na pc, ale od dłuższego czasu chciałem także na ps3. Tak więc za 14 zł musiałem zakupić :) Trochę mi jeszcze zostało pieniędzy ( kupiłem w sklepie doładowanie SEN 100 zł ) to wziąłem Kingdoms of Amalur. Chciałem coś takiego jak Skyrim tylko bardziej przystępnego. Nie jestem asem RPG a w Skyrimie czułem się nieco zagubiony. Także to był dla mnie strzał w 10 :_
Dla mnie bez rewelacji. Albo gry które były już w plusie, albo ceny przewyższające używane pudełka.
Obecnie poluje tylko na Gunslingera* i Rain* jeśli chodzi o cyfrowe produkcje. Reszta to wolę kupić pudełko i potem odsprzedać odzyskując część pieniędzy :)
* Najgorzej, że obie gry były już w promocjach jak nie miałem kasy :(