Witam jestem Paweł i dzisiaj będę chciał Wam pokazać na czym polega gra karciana Hearthstone.
20:00 cet+1 będę streamował przez kilka godzin. Nie spóźnijcie się!
www.twitch.tv/pabeturbo
Bonus things included:
- pierwsza osoba followująca mój stream wybiera muzykę na dzisiejszą sesję,
- przed końcem streamu wybiorę 1 aktywną osobę z czata i zrobięz nią 30 min darmowego coaching (treningu) na ts3, teamviewerze, będę odpowiadał na pytania, pomagał z talią etc. a wszystko to ze mną - Legendarnym trenerem :D
- za każdych 10 followersów będę streamował 1 godzinę dłużej od momentu kiedy powiem, że już kończę!
10 followersów i top 50 to cel na dzisiaj! GOGOGO
Meh... już myślałem, że Blizz streamuje Titana czy cuś a to po prostu reklama jakiegoś zwykłego streama
Troche chyba przespales z tym hearthstonem, bo nawet 10 latki wiedza jak w to grac.
Masz chociaz zloty portet, ze uwazasz sie za eksperta?
Co zrobić, żeby być pierwszą osobą followującą? Mam dobrą muzykę na dzisiejszą sesję.
Pewnie zajrzę, ale o tych godzinach jeżeli juz miałbym w planach lampić się w streamy, to mam już inne pozycje.
No chyba, że zapuścisz jakieś ciężkie metalsy od UV ;d
Do oglądania zachęcam wszystkich bez względu na wiek i orientacje muzyczne. Rank Legend + Złoty portret. Co do skilla to sami ocenicie. Załóżcie kapcie i wygodnie się rozsiądzcie, bo wieczór jest długi i obfity.
Stream z nowej gry blizzarda -pierwsza myśl szybko pewnie HOTS
Witam jestem Paweł i dzisiaj będę chciał Wam pokazać na czym polega gra karciana Hearthstone.
dobre rzeczy nie istnieją