Sterowniki do Watch Dogs

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
29.05.2014 16:27
😒
1
odpowiedz
Peplik
33
Centurion

Sterowniki do Watch Dogs

Cześć, czy ktoś by mógł mi powiedzieć czy jak zainstaluję Win 8.1 to nie będę miał formatu? I słyszałem że sterowniki do Watch_Dogs są tylko dla win 8.1 (mowa o sterownikach AMD). Mam laptopa z takimi wymaganiami: 4 Gb RAM i procesor i3 oraz AMD Radeon HD 7670m+Intel Graphic HD 4000. Mam 5-20 FPS w Watch Dogs i jakbym wgrał sterowniki to bym miał więcej ale potrzebuję windows 8.1 ,bo mam obecnie win 8 .

29.05.2014 16:30
hopkins
2
odpowiedz
hopkins
231
Zaczarowany

Czego bys nie zrobil, to na tym nie zagrasz. Nieprawda jest, ze sterowniki te sa tylko na Windowsa 8.1.

Co do pierwszego pytania to jest dziwne. Nie bedziesz mial formatu jesli nie sformatujesz dysku przed instalacja.

29.05.2014 16:31
3
odpowiedz
Peplik
33
Centurion

to znaczy jak pobiorę win 8.1 to formata żadnego nie będzie? bo za dużo gier itp. mam na dysku i nie chcę mi się ze Steama pobierać ich ponownie

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl