Witam posiadam komputer hp compaq z Windows Vista wczoraj zrobiłem format komputera i chciałbym pobrać sterowniki są mi potrzebne jak najszybciej. Jeżeli moglibyście mi pomóc byłbym wdzięczny
Podaj model stacji roboczej (komputera).
Masz ją na naklejce na froncie (o ile to oryginalny produkt HP Compaq).
Np. HP Compaq dc7700 Small Form Factory
naklejke mam zdatom zdarlmijom wujek niechcący podczas podłączania komputera ale na ekranie mi pize compaq cq1859s
Nie, masz wejsc na strone:
http://www8.hp.com/pl/pl/drivers.html
I tam masz znalezc swoj komputer. Jak tego dokonasz, to pokaza sie linki do sciagniecia wszystkich potrzebnych sterownikow.
Modeli HP Compaq jest setki. Nie będziemy przecież zgadywali jaki masz model swojego komputera.
Nie przygotowałeś się do formatu, trzeba było zrobić screenshot Menadżera urządzeń z rozwiniętymi wszystkimi zakładkami.
HP Compaq korzysta z płyt głównych oraz kart graficznych Intela, ale tych modeli też było sporo.
Zrób zdjęcie obudowy komputera i wklej tu na forum, to może będę znał model.
mam procesor pentium(r) dual-core cup e6300 @ 2.80 GHz to coś pomoże ?
Ten procesor był montowany w różnych zestawach więc mi nic nie mówi.
Na pudełku też będzie pisało.
Nazwę modelu będziesz miał również po wejściu do BIOS (pierwszy ekran).
a może ktos wie do jakiego modelu komputera ten ekran był w zestawie
to compaq 500b microssofter pc dałem zdjęie podobne do mojego pc tylo tam na zdjeciu gdzie jest pc jest znak compaqu
pobrałem i instalowało sie gdy pod koniec instalacji wyskoczyło mi powiadomienie:
ten system windows nie spełnia wymagań
dotytączych instalowania tego
oprogramowania
instalator zakończy prace
pomocy!!!!!!!
32-bit czy 64? To najważniejszy parametr.
Spróbuj pobrać sterowniki dla nVidia oraz ATI - może masz inną kartę niż Ci napisałem.
ok wszystko działa okazało się że mam kartę graficzną ATI Radeon HD 4350 zamykam temat i dziękuje bardzo za pomoc użytkownikowi: Rivarossi