Giveaway od Fokus25 to Introversion Complete Pack - jeżeli ktoś ma to się nie musi męczyć :)
Fokuz - Twoja zagadka nie ma sensu. Głównie dlatego ,zę dałeś to jako grupowy, a nie prywatny. Każdy kto należy do grupy "widzi" to bez wchodzenia tutaj... i bez bawienia się w rozwiązywanie. Wszystko pojawi się takim osobom na zwykłej stronie steamgifts.
Do *.doc.
Olderon wygrał Humble Frozen synapse bundle ode mnie.
No i Promyk mnie ubiegł. Właśnie wróciłem i chciałbym napisać, by listę zaktualizować. A więc jak już wspomniano, Frozen Synapse od Promyka, a Voxatron Debut od Ariakana (a kto nim jest na GOLu, to niestety nie wiem).
yyyy...
Humble Introversion Bundle nie bylo na liscie i troche sie naszukalem...
Ewentualnie wystawie ponownie
Jak nikt nie
Wejdzie w ciagu 2 dni.
Widzę lekkie zainteresowanie Introverison'em także ode mnie gift aby wszyscy się załapali ; )
http://www.steamgifts.com/giveaway/NKyCS/introversion-complete-pack
może wypiszę co tam jest? w kolejności?
Fortix
AI War
AI War DLC: The Zenith Remnant
AI War DLC: Light Of The Spire
AI War DLC: Children Of Neinzul
Orcs must Die
Killing floor
Brink! complete
Dungeon defenders (3 kopie)
Metro 2033
Borderlands GOTY (to mi chwilę zajęło!:D)
Civilization V (2 kopie)
koniec!
Promyk- podasz pierwszą literę z tego odwróconego tekstu? W ogóle nie trawię tego znaku. Kombinuję i nie wychodzi nic :/
Ogólnie coś nie czaję tego. Próbowałem na różne sposoby i nic nie działa :<
[215] Zrobiłem w tym, ale nie rozumiem tekstu. Niby jest napisane, że ta większa litera, ta mniejsza. Ale zrobiłem tak jak w instrukcji i nie działa :<
Nawet przetłumaczyłem ten znaczek.
Pomóż mi z tym kodem, błagam :(
Chociaż literki podaj, a ja ułożę je.
[217] Ale z Ciebie pomocniś :3
Pizgałem różnymi literami i wyszło.
Skończyłem :D
Warto było, a dosyć fajna zabawa i gierki też niczego sobie.
Straciłem chyba ze 160 punktów na te gry :D
Jakas drobna wskazowka do opisu pod Brinkiem? :> Mam to traktowac jako zadanie matematyczne gdzie wynik po znaku '=' bedzie kodem, czy moze kazda litera/cyfra/znak ma swoje osobne znaczenie?
Heh, jak zawsze szukalem glebszego przeslania tam gdzie nie bylo go w ogole :P
Btw. Borderlands easy mode :P
ciasteck i Muflon Wyslalem Wam gifty juz dawno temu, milo by bylo gdybyscie potwierdzili otrzymanie. (jezeli nie dotarly to polecam zajrzec do folderu spam)
nie mogę znaleźć tej zagadki Promyka szukam i nic nawet ctrl+f nie pomaga
Udało mi się zrobić wszystkie łamigłówki. Nad ostatnią trochę się pomęczyłem. :)
Coś tutaj widzę w poście [213] i nie wiem czego to dotyczy. Dalej jakaś podpowiedź, że jakis translator do odwróconego tekstu, nie wiem o co cho
[227] OMGF, przecież podał link:
http://www.steamgifts.com/forum/KRATF/we-need-to-go-deeper-15-game-puzzle-giveaway
To nie moja zagadka... minimalnie wyżej napisałem co jest w cudzej zagadce jako nagrody... i to dotyczy tamtej - tyle.
Zorientowałem się chwilę po napisaniu, zatrzymałem się na borderlands. Teraz trza dojść do Civki :)
A próbował ktoś iść jeszcze głębiej? Może moja paranoja ale coś mi mówi ze po Civ V coś jeszcze jest!
Hmm jest napisane, że 15 więc jeszcze głębiej można iść, bo odkryliśmy na razie tylko 12.
No to mój błąd, chciałoby się więcej. :P
Kherlon, bo on ma 3 sztuki jednej z gier w jednym giveawayu i 2 sztuki w innym jeśli się nie mylę. A poza tym jak byk stoi "12 Giveaways"
12 Giveaways, 15 Games - czytanie ze zrozumieniem sie klania [233]
Wcale łatwe. ;)
Na razie co najmniej 332 osoby doszły do końca, ciekawe, czy przez te 6 dni będą jakieś "wycieki"...
No , dotarłem do końca, trochę to trwało a wszystko przez to że człowiek szuka niepotrzebnie "głębszego" sensu zagadki ;p ale i tak warto było :)
Hihi szczęście się do mnie choć raz uśmiechnęło wygrałem Frozen Synapse Bundle od Goozysa, czekam na kluczyk :D To moja pierwsza wygrana w steamgifts teraz trzeba utrzymać passę ;D
Wygrane porozsyłane! Gratuluję zwycięzcom...
Powaznie nie potraficie przeczytac tego odwroconego tekstu patrzac na niego? ;o
Chibi - Muflon wygral gifta ode mnie 2 dni temu i slad po nim zaginal... napisz tutaj jak przyjmie Twojego gifta.
Zapraszam ;)
Sorki Qrko, dopiero odebrałem, bo nie byłem od czwartku przy kompie, oczywiście wielkie dzięki! :)
Proszę o dopisanie do grupy GOLSG.
http://www.steamgifts.com/user/flaq
http://steamcommunity.com/id/flaq
Spełniam chyba wszystkie warunki przyjęcia, bo na GOLu już chwilę siedzę i aktywnie się angażuję. ;)
edit. Dzięki!
Cholera, nie mam pojęcia co z robić z tą ostatnią, ale chyba dam sobie spokoj, bo Civilization mnie nie interesuje.
Ja jestem Muflonem. Niestety w czwartek utraciłem stały dostęp do komputera na, którym mogę w dowolnym momencie korzystać z internetu, zarazem także Steam i GOL. Wbiłem tylko na chwilę bo akurat nadarzyła się okazja skorzystać z innego blaszaka. Ile to czasu będzie jeszcze trwać? Nie mam pojęcia.
Patrzę w skrzynce pocztowej i na stronie steamgifts... Podczas mojej dotychczasowej nieobecności wygrałem 3 Humble Introversion Bundle.:o Dziękuję bardzo osobom, które je wystawiły.:) Odebrałem wszystkie 3 kopie w mailu, ale... coś mi się zdaje, że jedna kopia mi wystarczy. Jak sytuacja z dostępnością się u mnie ustabilizuje to wystawię pozostałe 2 kopie(z 1 skorzystam osobiście :)) jeśli osoby od, których je wygrałem nie mają nic przeciwko.
^ bez sensu, po prostu napisz osob od ktorych nie wykorzystales zeby puscili to dalej, nie muisz miec do tego dostepu do komputera wystarczy zwykly tel.
yakuz - ja ŻADNEGO klucza nie wykorzystałem bo nie mam jak skorzystać ze Steam i dla Twojej wiadomości na mojej komórce niemożliwe jest skorzystanie z internetu. Na blaszaku na, którym aktualnie jestem mogę jedynie surfować po necie. Nic innego na nim nie robię. Jego właściciel nie chce bym na nim nic instalował(Steam) więc muszę czekać aż mój komputer będzie znowu zdolny do pracy. Znając życie sprawa pewnie się unormuje w ciągu paru dni, najpóźniej w weekend.
- ja ŻADNEGO klucza nie wykorzystałem
dlatego ci napisalem jak to zrobic, te klucze pewnie dostales na maila, wiec odpisz odpowiednim osobom ze z nich nie skorzystasz i tyle, czy to takie skomplikowane?
Żeby tylko władze SG się nie przyczepiły i nie było z tego żadnych problemów.
Niech przypadkiem spojrzą w profil Muflona albo będzie ktoś taki inteligentny i podkapuje.
To spójrz w mój... jednego dnia wygrywam Hydrophobię, następnego wystawiam... i co? a takie rzeczy się zdarzają jak 1 bierze udział w kilku losowaniach tych samych tytułów... i problemu nie ma..
12D
13M
19
3D
2M
Pieprzłem się. teraz chyba dobrze
[260] Zupełnie nie pojmuję tego.
Dla osób systematycznie bądź jednorazowo wystawiających Giveaway'e wprowadzona została idea Grupy Zamkniętej lub/albo Zamkniętych Losowań. Jaka gra zostanie wystawiona i jakie osoby zostaną zaproszone spośród tych wystawiających, a także w jakiej ilości, to już będzie decyzja wystawiającego. Jest to Wasza dobra wola czy w ogóle będziecie coś takiego organizowali. Nikt z nas nie musi o takich Giveaway'ach wiedzieć. Nie ma także obowiązku o nich w jakikolwiek sposób informować.
nie chcę.
Dobra... mała podpoweidx - tym razem żadnych szyfrów, kodów i gugla nie ma... wystarczy mój post. sam i bez kontekstu.
Nice one Promyk, chwilę mi zajęło. :)
Dobra... mała podpoweidx - tym razem żadnych szyfrów, kodów i gugla nie ma... wystarczy mój post. sam i bez kontekstu.
Próbowałem tyle kombinacji i żaden nie pasuje :<
Wiem o co chodzi, ale no nic się nie da złożyć.
spoiler start
W 19 ma być liczba i gdzie ona kuźwa jest? Z żadnej strony nie ma, tylko jedna jedynka
spoiler stop
[270]
Liczyłem. Za każdym razem nie działa, z żadnej strony :/
Mozna poprosić o zaproszenie do steamgifts.com??
http://steamcommunity.com/id/antynick/
http://www.steamgifts.com/user/antynick
Posiadam sporo gier starszego pokroju na rozdanie.
antynick
Juz masz konto na SteamGifts. My jesteśmy grupą GOL SteamGifts. I pewnie o dołączenie do niej miałeś na myśli. Niestety przykro mi, lecz nie spełniasz nawet jednego warunku przyjęcia do grupy.
Ja pier....
Do szału mnie doprowadza ta zasrana zagadka. Ja na serio już próbowałem liczyć te zasrane litery na kilkanaście różnych sposobów i żaden kod nie działa.
Ja na serio już próbowałem liczyć te zasrane litery na kilkanaście różnych sposobów i żaden kod nie działa.
Dotychczas steamgifts omijalem troche bokiem, ale widze ze wasza inicjatywa fajnie sie rozkreca, a ze mam na koncie pare gierek, zktorych raczej nie skorzystam, chetnie sie dolacze.
Steam: http://steamcommunity.com/id/matt_night/
SteamGifts: http://www.steamgifts.com/user/MattNight
kryteria wymagane do invite'a raczej spelniam, poza tym czesc z Was mnie zna, jesli wiec mozna to inv SVP ;)
Matt
Zaproszenie wysłane.
a mi sie nie chce nawet zgadywac. :P
po wczesniejzym spamie giftawayow, nauczylem sie ze sa lepsze metody spedzania 30min przed kompem, tylko po to zeby sie okazalo ze walczylem o cos co juz mam od 2lat na steamie. :>
niemniej gratuluje samozaparcia temu kto to wygra.
Z tym mam problem, za cholere nie wychodz ;( Juz 3/4 wykładu na to poszło :( Są szanse na jakąś wskazówkę?
http://www.steamgifts.com/user/psycho144
http://steamcommunity.com/id/psycho144
Mozecie mnei dopisac :)
o zagadce Promyka
TheBeziko zauważył, że trzecia powinna być cyfra. W poście Promyka jest tylko jedna. Która?
poza tym liczycie litery. Dlaczego akurat litery?!
Psycho16
Witamy w szeregach.
A co mamy liczyć jak nie litery ? D i M chyba świadczy o tym że jest to mała albo duża litera , chyba że źle rozumiem zagadkę?
Wydaje mi się, że nie litery, a sylaby. Co do liter D i M to zauważ, że przy 19 nie ma. Albo to celowy zabieg, albo zapomnienie autora zagadki (jeśli nadal lecimy tokiem, że bierzemy dużą lub małą literę).
No dobrze ale co jeżeli 19 oznacza że w to miejsce należy wstawić liczbę?
[284] Dopiero teraz mi uświadomiłeś o co biegało. Nie wpadłem na to niestety :3
Dzięki.
ElMundo wygrał Sairę. Klucz do prywatki: b2oDP
Wiem Panowie, ze wpisalem sie do waszej grupy, ale mam pare pytan odnosnie tych gift'ow... gdyz nie moge odszukac lopatologicznej odpowiedzi
1. Gifty sa wylacznie sponsorowane przez uzytkownikow ktorzy chca cos dac za darmo? czy sa jakies akcje od pracownikow steam'a ?
2. Jak zbiera sie punkty? oprocz tego ,ze sa co pare h
3. Troche dziwnie zabrzmi - ale da sie zalozyc gift'a nie posiadajac gry ? wyczytalem gdzies ,ze niby jak sie uzbiera odpowiednia ilosc osob , to one porkywaja gifta... [z owych punktow, nawet przelicznik gdzies mi mignal ;) ]
no i jak na zlosc strona nie dziala ;) - steamgifts.com
Mam nadzieje dorwac Killing Floor w biedronce to zapodam tutaj 1 kopie ;) albo UT3 black edition w saturnie za 15zl
1. Gifty sa wylacznie sponsorowane przez uzytkownikow
Tak to wszystko prywatne datki.
2. Jak zbiera sie punkty? oprocz tego ,ze sa co pare h
Punkty dostajesz gdy ktoś wystawia gifta. I ZTCW to jest limit 300 punktów.
3. Troche dziwnie zabrzmi - ale da sie zalozyc gift'a nie posiadajac gry?
Wystawić możesz nie mając ale jak ktoś wygra to ten klucz trzeba by mu dać. Prawda?
wyczytalem gdzies ,ze niby jak sie uzbiera odpowiednia ilosc osob , to one porkywaja gifta... [z owych punktow, nawet przelicznik gdzies mi mignal ;) ]
No nie wiem... To jakieś argentyńskie systemy chyba. :)
dzieki za wytlumaczenie
tylko "Punkty dostajesz gdy ktoś wystawia gifta." - mozna jasniej ? :)
Ze nie da sie dezaktywowac gier na steamie i klucza oddac...
Ktoś daje gifta grupowego - jesteś w grupie - dostajesz 5% punktowej wartości... to samo dotyczy publicznych - ktoś publicznie daje gifta - dostajesz 5% wartości gifta.
To jeszcze raz dziekuje za info - teraz juz wszystko lapie
to tak przyszlosciowo
Pamietam , ze byl taki myk na steamie - ze mozna bylo zakupic gift'a i go sobie zachowac, a nie kupowac bezposrednio osobie z naszej listy...
Pamieta ktos ten myk ? czy juz to zlikwidowali ? :D bo opcji kupienia samego klucza na stemie to chyba juz nie ma...
=edit=
bede mial klucze do losownia
HUMBLE BUNDLE INDIE 4 (BIT.TRIP RUNNER+JAMESTOWN+NIGHTSKY+SHANK+SUPER MEAT BOY)
Humble Introversion Bundle + Dungeons of Dredmor (UPLINK+DARWINA+DEFCON+MULTIWINIA)
[259]
Pamiętaj, że Humblów nie możesz wystawić na stronie, dopóki nie zakończy się sprzedaż.
[296] - wlasnie widze ;) ze brakuje #4
I znowu pytanie...
gdzie moge znalezc WSZYSTKIE owe humble i inne paczuszki ktore jeszcze mozna zakupic w postaci inforjacji spisu ? poza news steam nic takiego nie znam ;) no i oprocz newsa na gol'u :)
=edit=
http://www.steamgifts.com/giveaway/J9PBY/humble-introversion-bundle
tak na poczatek od mojej osoby
Humble Introversion Bundle + Dungeons of Dredmor (UPLINK+DARWINA+DEFCON+MULTIWINIA)
wydaje mi sie ,ze grafika z gifta nie pokrywa sie z tym co jest w srodku - nie chce mi sie zoom'owac ;)
podłączalne do steama?
www.indiegala.com
www.humblebundle.com
www.indieroyale.com
wcześniejsze co były?
http://en.wikipedia.org/wiki/Humble_Indie_Bundle
do pozostałych dwóch stron - indei gala wypuściło 1 paczkę... a gdzie znaleźć spis z indie royale - nie wiem.
grafika ma jeszcze "wsparcie fundacji, deweloperów i 2 gry "dodatkowe". Poza tym - wszystko się zgadza.
Nie wiem, co wy o tym sądzicie, ale wystawianie wybrakowanych bundle'ów jest sprzeczne z moimi zasadami. Masz bundla - okej, wystawiaj go sobie, ale moim zdaniem nie powinno się go wystawiać bez gier bonusowych (otrzymanych za cenę powyżej średniej). Ogólnie wyskoczyłeś też z najnowszymi bundlami, które można sobie było kupić 0.01$ i (oczywiście bez oskarżeń) nie zdziwiłbym się gdybyś właśnie tyle dał... Jak dla mnie porażka...
zakupilem ja na allegro za symboliczna zlotowke... jak napisalem - tak na poczatek... po prostu chce zobaczyc z czym to sie je :)
Dziś wieczorem nowa cześć. Wytrzymajcie :)
[299]
Jeszcze jest:
http://www.gamemusicbundle.com/
Ale nie wiem czy jakiś soundtrack można na steamie zarejestrować.