To prze-genialnie przyjaciele! :D
Już myślałem że te 117postów nabijać będę zmuszony :)
@Chibi - Rozpoczyna się za 2 dni , już prawie 24:00 czyli masz wszystko dobrze ustawione :)
Zapraszam mimo, że poza grupą:
http://www.steamgifts.com/giveaway/Mo8it/the-binding-of-isaac
Giveaway by dobić Value do +100$
Jakby było 2001 wejść to bym i tak nie wygrał, więc na co liczysz. Powinni dać cg co najmniej 50$ to by bylo max kilka tysięcy ludzi, bo reszta to straszne pijawy.
Nie narzekaj BliBs_Pl, bo żeś zgarnął MÓJ key do Ravaged na ich forum, cwaniaku.
@down
Zawsze możesz kupić drugą kopię i nam podarować :)
Ja też niestety nie wygrałem ale co się dziwić 26k osób na 2k kopii... Szanse : 13-1
Czyli tak jakby 13 osób było a gra tylko jedna :)
Może jeszcze coś kiedyś uda się zgarnąć od Developera :)
Ps. Dla załamanych za niecałe 3h będzie stawka z "200 Kopiami" Ravaged :)
A w których losowaniach masz tak niski współczynnik? Nawet lepsze grupowe wstawki to u nas jakieś 20-25 osób. Szanse na zgarniecie Dwarfs były jak na standardy SG bardzo duże. Macie pecha i tyle :P
Ktoś z GOLa wygrał Dwarfs! oprócz mnie? :)
Yay! Ja wygrałem! :)
Nie narzekajcie, bo jak na standardy SG, szanse na wygranie były całkiem spore. Nawet u nas w grupie jest zazwyczaj stosunkowo więcej chętnych na wygraną. ;)
Ja na pocieszenie powiem Wam, że Dwarfs! to moja pierwsza wygrana od ~735 losowań(!). Mam na liczniku około 1670 wejść i 12 wygranych, a jeśli odjęłoby się giveaway'e naszej grupy i typu 25k kluczy do Faerie Solitaire i Dwarfs! to moje proporcje wygrana/liczba wejść są naprawdę słabiutkie. Tak więc uszy do góry i dalej bierzcie udział w losowaniach ;)
EDIT: Policzyłem proporcje. Z normalnych, publicznych wstawek wygrałem jedną, ale uznałem, że wezmę też pod uwagę Magickę(78 kopii, 4732 wejść). 2/1660 czyli w procentach około 0,12%, a bez Magicki 0,06% :)
Uwzględniając wszystkie wygrane 0,71%
Ja z publicznych mam trzy wygrane, w tym jedna to Faerie Solitaire (25 000 kluczy, około 15 000 uczestników), a druga to L.A. Noire, którego nie otrzymałem. Średnią w tych losowaniach mam 0,5%, łącznie z grupowymi 2,3%, więc nie jest źle. :)
Generalnie rzecz biorąc, mam 602 wejścia i 14 wygranych.
Z czym do ludzi, farciuchy? 2000 wejść, 4 wygrane o łącznej wartości 40$. Jedna w grupie, jeden contributor 5$, i dwa pełne publiki, co ciekawe oba wygrałem tego samego dnia od xarabasa
Można dostać invite? Konto na Gry-Online mam od niepamiętnych czasów tylko z postami trochę gorzej ^^" (nawet bardziej niż trochę lol). Giveaway mam w planach tak czy siak a lepiej IMO dać w prywatnej grupie ^^.
Ja w publicznych wygrałem dodatek do Beat Hazard (iTunes & m4a file support. 54 wejścia), Nation Red (747) i Space Pirates and Zombies (2262 wejść i jedna kopia była) no i oczywiście Faerie Solitaire.
Można dostać invite? Konto na Gry-Online mam od niepamiętnych czasów tylko z postami trochę gorzej ^^" (nawet bardziej niż trochę lol). Giveaway mam w planach tak czy siak a lepiej IMO dać w prywatnej grupie ^^.
Pewnie można. Wszystko jest w regulaminie tu i na stronie.
eh... regulamin czytać czytałem. Jak mogłem nie zauważyć tego fragmentu o podaniu linków nie wiem... widać starzeję się ;)
http://www.steamgifts.com/user/wredniak2003
http://steamcommunity.com/id/wredniak2003/
Proszę o zaproszenie ^^
@Wredniak2003
To się nazywa lenistwo a nie starość , od razu chciało się dołączyć a niepotrzebnego tekstu do góry czytać się nie chciało :P
Ja mam niecałe 415 wejść z czego 3 wygrane :D The Ship - Complete , UT3 Black ed , Comandos: Beyond the CoD , co ciekawe wszystkie grupowe :O
ja mam 1582 wejść 9 wygranych: w tym 7 grupowych (faktycznie 6 bo Zombie shootera musiałem wygrać 2 razy:) ) a z ogólnych to: Oddworld: Abe's Oddysee i Renegade Ops
Ja mam 1,752 wejść i 22 wygrane, ale wygrane przychodzą mi bardzo dziwnie, nie wygrywam przez długi czas, aż ty nagle 2-5 wygranych w tydzień.
Serious Sama 3 wygrał Don_Lama/donlama. Teraz tylko czekam na odebranie zaproszenia i gift wyślę. Gratuluję :)
@226
Nie wiem Blibs..
[223] - Olderon wielkie dzięki :) wszystko git , gra sie pobiera
[227] Nie wiem w jakim kontekście więc wstrzymam się.
[226] Z tego co mi wiadomo , to ja zauwazylem ,ze Ty ( ktory jestes w moich znajomych ) przynalezysz do tej grupy, po czym Ciebie zapytałem i z tego co mi wiadomo ( a pamięć mam dobrą ) wcale nie byłeś pomocny przy uzyskiwaniu informacji o grupie ( '' eee Ciebie nie wezmą '' ''blablablabla'' ) , dostałem linka i reszte załatwiałem sam. Więc proszę mnie tu nie oczerniać bo zaproszony przez Ciebie do tej grupy ewidentnie NIE BYŁEM.
Taka jeszcze jedna moja uwaga ( hmm, sugestia ?) odnośnie wylewania swoich żali w tym wątku , jak to Blibs_Pl pisał '' ;_; nic jeszcze nie wygrałem, to nie sprawiedliwe '' itd. itp. (ten deseń )
Nie uważam ,żeby temat ten odpowiedni byłby na takie rozmowy
Dawno nic dużego nie pisałem a więc
Grupa jest super :) naprawdę dobrze trafiłem, bardzo fajne wstawki , sam dzielę się tym co mam, ludzie bardzo życzliwi i przyjemni( wygrali prezent , a teraz sobie z nimi swobodnie rozmawiam :) ). Tak trzymać dalej !
No do tego co u góry napisałem , to tylko raz trafiła mi się osoba ( którą potem usunąłem ze znajomych ) która uważała ,że wygrana jej sie należy , zadnego czesc czołem , tylko dawaj i już.
Pozdrowienia panowie i trzymajcie portfele bo summer sale podstępne jest :D
Ps. Jakby ktoś nie wiedział , pisze donlama
8 część wątku post 280
"Witam wszystkich !
od jakiegoś czasu krąże w poszukiwaniu dobrej grupy steamgiftsowej, z którą mógłbym podzielić się moimi giveaway-ami(na chwilę obecną jest ich kilka) ale także coś wygrać, no i kolega pokazał mi GOL SG, rodzima grupa gier-online była tuż pod nosem gdy ja szukałem za granicą :/
więc jeżeli uzyskałbym zaproszenie byloby mi baardzo miło :)
moj nick steam - donlama
pozdrowienia starzy wyjadacze ;)"
Mógłbyś chociaż nie wciskać kitu, bo nie pisałem nic w stylu "Cię nie przyjmą" tylko pomagałem ci się dostać.
Poza tym ostatnio ci dałem keya do SMB, Braida i Lone Survivor, bo miałeś mi pomóc z komputerem, ale niestety pomocy nie otrzymałem, nawet instrukcji przez neta.
[228][229]
I po co te kłótnie małżeńskie? :P
[229] A czy ja mówiłem coś o pisaniu ? Takie wypowiedzi otrzymałem od Ciebie słownie jak już nie pamiętasz ;]
i z tego co mi wiadomo , napisałem Ci co Ci jest potrzebne - na co nie otrzymałem ,żadnej wiadmości/odpowiedzi/pytań - więc skoro nie pytasz to chyba wszystko wiesz , prawda ?
Za tego bundla podziękowałem - chciałeś go rzucić komus na forum , a ze ja pierwszy zapytałem to go otrzymałem. I nie rób z tego życiowego długu wdzięczności bo ten bundle nie jest tego warty ;]
''Pomagałem Ci sie dostać '' to baaardzo dużo powiedziane. Ledwo padło tam ,że mnie znasz ale nie reczysz za mnie, czy coś takiego.
[231] to nie kłótnie , tylko dementowanie plotek. Bardzo nie lubie przypisywania sobie zasług i oszczerstw
"no i kolega pokazał mi GOL SG"
"Z tego co mi wiadomo , to ja zauwazylem ,ze Ty ( ktory jestes w moich znajomych ) przynalezysz do tej grupy, po czym Ciebie zapytałem i z tego co mi wiadomo ( a pamięć mam dobrą ) wcale nie byłeś pomocny przy uzyskiwaniu informacji o grupie"
Po 1. nie łap za słówka, bo też nic takiego nie mówiłem. Po 2. skoro już prawda wyszła na jaw to nie pisz, że byłem przeciwny żebyś się dostał, bo akurat tak nie było.
Nie byłeś.przeciwny ? Ehe. Napewno wypowiedzi '' nie dostaniesz się, nie utrzymasz, nie będą Ciebie chcieli itd " były bardzo zachęcające.
Na szczęścię się Ciebie nie posłuchałem ;)
Nie ma sensu publikowania rozmów na gg jak to wyciągalem od Ciebie informacje o grupie bo nikogo to nie interesuje.
Po prostu nie życzę sobie oszczerstw i wyzywania mnie od klamcow.
Z definicji łapania za słówka wynika , że najpierw trzeba to powiedzieć :] a więc rozwiązanie wszyscy widzą.
Możecie skończyć? Jak chcecie rozmawiajcie sobie o tym sami na fb, gg, steamie czy gdziekolwiek indziej, bo tutaj nikogo ta wasza wymiana zdań nie interesuje.
[235][236] zgadzam się, tylko dementowałem :)
[234] był zakończeniem z morałem :)
"Nie ma sensu publikowania rozmów na gg jak to wyciągalem od Ciebie informacje o grupie bo nikogo to nie interesuje."
Dziwne tylko, że z GG nie korzystam i nawet nie mam twojego numeru.
Nie będę prowadził na FB itd bo nawet tam kłamie, że sam znalazł tą grupę u mnie. Nawet w rozmowie na FB mi mówi, że mówiłem, że się nie utrzyma itd jak to nie jest prawda.
"I jakbyś miał trochę godności to byś się przyznał i obrócił w żart"
Niby w związku czym mam się przyznawać? Że zaprosiłem cię do grupy, a teraz mi mówisz, że to ty masz dobrą pamięć i że sam ją znalazłeś?
Lepiej nie będę się dalej już wypowiadać. Sami oceńcie kto ma rację.
[238] Już lepiej byłoby gdybyś tak zrobił i już nic nie pisał ;)
To się nazywa profesjonalne nabijanie postów z niczego..
@Airfresher - daj już spokój , jak chcesz se pogadać to nie na forum tylko od tego masz gg , steam , xfire itd. itp.
Na Steamie Fallout NV za 20zł jest (-75%) jeszcze 5h jak ktoś nie ma to radze kupić dobra okazja a gra jak za tą cenę przednia :)
Spokój! ;)
CS:GO już u @Materdea, gratuluję! :)
Ooo... Goozys. ;)
Byście lepiej się SSS zainteresowali a nie jakieś rozmówki o d*pie marynie :)
Metro 2033 za 2,49$ czyli 10zł!
AOE Collection za 40zł :)
Ciekawe co to jest ta 9 gra która niby jest zablokowana w naszym regionie :O
Fireless - jak masz źródełko na kupowanie w dolarach to możesz się podzielić :)
ja osobiście robie to przez rodzinę w us ( o ile gra w obu regionach to ta sama )
metro ostanio też bylo w super promocji :)
Metro od jakiegoś roku jest wciąż w jakiejś promocji, zazwyczaj właśnie za €2,49. A skoro to steamworks, to kto chciał, już dawno kupił. ;)
Ludziska , to prawda że Steam od wczoraj nie przyjmuję zapłaty poprzez "MasterCard" to jedyna moja forma płatności przez Steam'a.. Jak wycofają tę opcję to będzie tragedia :O
Ludziska , to prawda że Steam od wczoraj nie przyjmuję zapłaty poprzez "MasterCard" to jedyna moja forma płatności przez Steam'a.. Jak wycofają tę opcję to będzie tragedia :O
Zdecydowanie nie ten wątek... Poza tym, nie widzę żadnej takiej informacji an forach steam, opcja zapłaty MC w sklepie też jest aktywna. Sam mogłeś to sprawdzić. :P No i zawsze pozostaje możliwość założenia konta PP i podpięcia pod nie kartę. Choćby ze względów bezpieczeństwa.
Nie mam nic przeciwko luźniejszej atmosferze w tym wątku, ale w sprawach wyprzedaży czy problemów ze steamem inne miejsca do dyskusji są znacznie odpowiedniejsze.
@voodkaPL
Spoko , chciałem się tylko upewnić bo już się przestraszyłem po organizowaniu Ticket'ów do wielkiego V na CD-A :)
Obiecuję Mistrzu Yoda ta sytuacja się nigdy nie powtórzy.
Uwaga!
Nowy dev giveaway Dwarfsów na Steamgifts. Tym razem 150 kopii, ale tak samo jak ostatnio (1000 do 2000) ta liczba może się zwiększyć.
Powinni dać parę godz. dla tych którzy są z SG nawet o 24:00 a nie na cały tydzień i potem 20k ludzi będzie na 150+ kopii to szansę są małe..
Właśnie zarejestrowałem się na tej platformie i w zakładka "Znajomi" świeci pustakmi. Byłbym wdzięczny jeśli by ktoś wysłał mi zaproszenie i zobaczył w pełni możliwość Steama :) Nie mam zamiaru na razie nic kupować, także niestety nie przyłącze się do grupy :) mój id to malyb89
Jeszcze jak moglibyście mi powiedzieć, gdzie pobierają się gry? Bo ściągnąłem Team Fortress 2 pobrało 10 giga danych. Pojemnośc twardziela chyba nie została zmniejszona, a i przy ikonie gry w ścieżce jest tylko adres url. To jak to w końcu jest? Czyżby byłoby to w chmurze po pobraniu? No tak ,ale po co pobierać tyle danych skoro i tak to jest gdzieś na serwerze? :) Głupie pytania, ale jest to mój pierwszy konakt ze Steama :)
Ty, faktycznie, nie spojrzałem. Spróbuj teraz wysłać, bo miałem profil Tylko dla znajomych :)
To będe musiał zrobić reinstall na inny dysk. Ale to jutro :)
Z tego co wiem, póki nie ma się dodanej jakiejś kupowanej gry to nie można odbierać ani wysyłać zaproszeń(znajomi) do nikogo. Oczywiście można zdobyć klucze nie wydając pieniędzy ;x
Spróbuj do mnie napisać Lawrick Harket bo ja Cię nie mogę znaleźć :/
Przed kupnem jakiejkolwiek gry nie można wysyłać zaproszeń, przyjmowanie nie jest blokowane.
Gry są instalowane w /steamapps, w katalogu, gdzie zapisałeś steama.
http://www.steamgifts.com/giveaway/o2MgQ/broken-sword-trilogy
Po zakończeniu tego giveaway'a wystawię coś jeszcze, ale już trochę mniejszego kalibru ;p
Kur*a mać , wygrałem na SG klucz do Doty 2.. Azjatycki.. Super.
Wie ktoś może czy idzie jakoś wymienić na Europejski? Może supporty wielkiego V wymieniają Europejskie klucze na Azjatyckie z dobrej woli , w końcu to tylko beta..
Z góry dzięki za pomoc.
Gratulacje pr0gh0st , wygrałeś Saints Row: The Third - Special Ops Vehicle Pack. Kod już na mailu.
p.s. Jako jedyny podziękowałeś w komentarzach, może to mialo jakiś wpływ na wygrana? :D
http://www.steamgifts.com/giveaway/2WHEH/the-ship-complete-pack
Może ktoś jeszcze nie ma. Powodzenia.
Legendary jest już u @psycho144!
Gratulacje!
dziekuje !
Za Traume i Legendary !
W ramach podziekowania daje - MAGICKA
http://www.steamgifts.com/giveaway/lY5Mw/magicka
jakie szaleństwo , gta complete za 7,5 Euro
pewien spartanin powiedziałby ' madness ? '
A pewien człowiek powiedział "This is Sparta!" i kupił GTA IV Complete za 8$ zamiast GTA Complete Pack za 7$ :P
Panowie, ptanie. Czy jeśli chcciałbym zapłacić przez pay pala to musze mieć tam konto tak? Bo chce kupić Hydrophobie i przez Vise mówi, że @down, mimo, że wystarczające pieniądze na koncie mam.
"Transakcja nie została zakończona. Informacje o twojej karcie kredytowej zostały odrzucone przez firmę kart kredytowych.
Należy pamiętać, iż firma obsługująca kartę może zablokować potrzebne fundusze, ale konto nie zostanie obciążone. Po poprawieniu wszystkich błędów w poniższych danych spróbuj ponownie dokonać zakupu."
Nie wiem czy to to, ale ja przy swojej karcie z ING musiałem ustawić, że mogę dokonywać zakupów w internecie czy coś takiego...
W formie klucza. Jak zwykle proszę NIE dziękować w komentarzach! :)
http://www.steamgifts.com/giveaway/QTrSk/warhammer-40000-dawn-of-war-ii
[267] chodziło mi o to ze wszystkimi częściami :) błąd w nazewnictwie.
zakupione :D
to teraz klikamy vote na drivera
Trzeciego dnia było -75% (7,50€). Obecnie jest dwa razy droższe, choć może jeszcze się we flashu czy głosowaniu pojawi.
Ewentualnie bierz na nuuvem, 23 reale to jakieś 39zł.
http://www.nuuvem.com.br/produto/466-borderlands-game-of-the-year-edition
To legalny i sprawdzony sklep, więc śmiało można kupować.
Wam też strona SG się nie ładuje?
Może ktoś jeszcze nie ma i nie wygrał :) :
http://www.steamgifts.com/giveaway/DB3BG/shadowgrounds
^ [273] ?
shadowgroundsy i kody znizkowe do trine sa oddawane za darmo w tej chwili.
Troche tu cicho. Myślałem że z okazji SSS bedzie tu gęsto od wstawek:D
http://www.steamgifts.com/giveaway/FyqOy/beyond-good-and-evil
No właśnie ja też rozmyślam czemu tak cieniutko. Może czekają na zakończenie SSS albo są po prostu na wakacjach. ;p
Bo to całe SSS jest moim zdaniem słabe. Dali kilka śmiesznych odznak i tyle. Mogliby zrobić chociażby coś na wzór zimowych odznak i achievów. Wtedy byłoby co robić i co zgarniać a tak nie ma nic.
Chibi - nam chodzi o to czemu tak mało jest wstawek grupowych mimo, że np. Fallouty są za malutkie kwoty, a nie dlaczego SSS jest słabe. Odznaki nie są powiązane w żaden sposób ze wstawianiem gier dla GOL Gifts. :p
Chibi - nam chodzi o to czemu tak mało jest wstawek grupowych mimo, że np. Fallouty są za malutkie kwoty, a nie dlaczego SSS jest słabe. Odznaki nie są powiązane w żaden sposób ze wstawianiem gier dla GOL Gifts. :p
Ależ są. Po prostu obecna wyprzedaż nie wzbudza takich emocji, jak poprzednie, więc - wydaje mi się - ludzie nie są tak skorzy do zakupów. A jak nie kupują dla siebie, to tym bardziej dla grupy.
Ej zrobiłem dwa Giveawaye jedno dla grupy i jedno dla wszystkich. Dla grupy ustawiłem, żeby się skończyło dzień wcześniej. Pare dni później wchodze na steamgifts patrze, a w dziale Created jest tylko wersja dla grupy. Wersja dla wszystkich kompletnie znikneła, w wyszukiwarce też jej nie znajduje, a grupowy giveaway kończy się dopiero za pare godzin. WTF !?
[291] Mendy !
Nie usunęliby, jeśli wstawka nie byłaby w jakiś sposób sprzeczna z regulaminem. :P
@voodkaPL - a czemu niby słabe? Bo nie ma wyznaczonych aczików na każdy dzień, za nazbieranie, których dostaje się nagrody? To nie jest przecież główna atrakcja. Dla mnie wyprzedaż oznacza dużą zniżkę na wiele produktów(w przypadku Steama też), a reszta urozmaiceń raczej nie jest definicją wyprzedaży(według mnie) i są zwykłą ciekawostką. Poza tym można nabyć sporo dobrych gier po niskich cenach: Payday, Magicka, serie Valve, Dungeon Defenders, seria Penumbra, Fallouty... można wymieniać długo. Czemu więc wyprzedaż jest słaba? :)
Po prostu obecna wyprzedaż nie wzbudza takich emocji, jak poprzednie, więc - wydaje mi się - ludzie nie są tak skorzy do zakupów. A jak nie kupują dla siebie, to tym bardziej dla grupy.
Może jestem wyjątkiem - Trylogia Broken Sword, którą miałem mieć dla siebie, została wystawiona parę dni temu jako grupowa wstawka(trwa nadal więc jak ktoś przeoczył to niech spojrzy w poprzednie posty to znajdzie link). To samo tyczy się Dear Esther(miałem dwa egzemplarze, ale jeden dałem jako gift znajomemu), które wystawię po zakończeniu wyżej wymienionego giveaway'a :) Co prawda kupiłem dla siebie to i tamto, ale parę tytułów sobie odpuściłem żeby wystawić Wam/dać komuś. :)
Chodziło mi właśnie o niezgodność z regulaminem. :D Może niech HETRIX22 po prostu powie, jaka to była gra i będzie jasne.
http://www.steamgifts.com/giveaway/Mhu9E/the-ship - Start za 14h , postaram się jeszcze coś w najbliższym czasie wrzucić.
@HETRIX22 - Jak ci usunęli , to jakiegoś wymogu z regulaminu nie spełniałeś.. Dobrze że Konta ci nie zawiesili :D
EDIT : Magicka za 10zł! Driver SanFrancisco za 20zł.. Nice , nice szkoda że $ się skończyły :/
Czemu więc wyprzedaż jest słaba?
Właśnie z tego powodu, który wymieniłem. Moim zdaniem brakuje otoczki, która towarzyszyła poprzednim akcjom steama. Rynek nie rośnie w takim stopniu, by co pół roku zapewnić zupełnie nową serię tytułów AAA w przecenach o 75%, więc, znów moim zdaniem, takie wyprzedaże stają się coraz bardziej nudne. W pewnym sensie oczywiście. Może to tylko ja, ale jakoś mnie nie rusza obecna akcja. Wcześniej mogłem chociaż przy okazji zaliczania aczików odpalić gry z bundli, których wcześniej nawet nie sprawdziłem. A teraz... Ubogo jakoś. ;)
Mówiąc "słaba" nie odnoszę się do samych przecen, bo te są na podobnym poziomie co zawsze, ale do całej otoczki. No i mam wrażenie, że rozmiar tej wyprzedaży jest mniejszy niż poprzednio, ale to może przez to, że wciąż przewijają się te same tytuły przy okazji flashów i cc.
//
nvm... ;)
Przypominam o:
http://www.steamgifts.com/giveaway/QTrSk/warhammer-40000-dawn-of-war-ii
Kończy się za godzinę, a jedynie 2 wejścia. Szkoda by taka szansa Was ominęła. :)
http://www.steamgifts.com/giveaway/o2MgQ/broken-sword-trilogy
Pozostał ok. 1 dzień więc ten kto zwlekał z dołączeniem niech się śpieszy :)
Jak zwykle proszę NIE dziękować w komentarzach! :)
http://www.steamgifts.com/giveaway/Qhiz3/the-elder-scrolls-v-skyrim
Losowanie z grubej rury (a dosłownie to nawet dwóch), hehe. :D
Ostani dzien summer sale a oni powtarzają tytuły w głosowaniu ? :/ czy na prawdę im ich brakuje ?
http://www.steamgifts.com/giveaway/aSh0A/binding-of-isaac-wrath-of-the-lamb
http://www.steamgifts.com/giveaway/HnbnH/pixeljunk-eden
Zostało mi trochę kasy z wyprzedaży więc takie malutkie cuś ;) Oba to gifty z ekwipunku.
Jutro stworze nową część, dorzucę od siebie ciekawą wstawkę iii wypadałoby też wypromować na stronie aktualne wstawki.. :)
W tej chwili mam na głowie poradnik, ale automatyzacja strony wciąż się tworzy, także spokojnie.. ;) Trzeba kurcze w najbliższym czasie ponownie rozruszać towarzystwo, bo po raz kolejny przestój jest.. :)
@Arxel postrasz trochę ludzi wyrzuceniem z grupy i znowu ruch będzie ;)
Kto nie zrobi do jutra wstawki wylatuje!!11jeden ;)
Ja tu tylko sprzątam.. voodka ma również dostęp do serwera/strony, ale adminami grupy wciąż pozostają jaro oraz nagytow, więc to tylko oni mogą pogrozić palcem.. :)
Lucyfer89 - w linku do Twojej stawki Skyrim, a po otwarciu strony DLC do innej(ale równie dobrej) gry? o_O
[304] Siem przestrachał :O
http://www.steamgifts.com/giveaway/QC6OW/prince-of-persia-warrior-within ;) (IMO najlepsza część)
Lucyfer89 - w linku do Twojej stawki Skyrim, a po otwarciu strony DLC do innej(ale równie dobrej) gry? o_O
Jesteś pewien? Pewnie coś się zbugowało...
Jutro stworze nową część, dorzucę od siebie ciekawą wstawkę iii wypadałoby też wypromować na stronie aktualne wstawki.. :)
Chciałem wrzucić hota tego Skyrima, ale skoro jetix zgłosił jakiś problem, wstrzymam się. ;)
Do tej pory na stronę wędrowały tylko grubsze wstawki, więc w "czasach posuchy" trudno znaleźć coś "odpowiedniego". ;) Widzę jednak, że coś zaczyna się ruszać, więc i hoty jutro jakieś poskładam. No i wrzucę coś od siebie, a co! :)
I ogarnę wreszcie indeks losowań. Tak tylko piszę, bo bez presji społecznej nigdy się za to nie wezmę... ;)
Do tej pory na stronę wędrowały tylko grubsze wstawki, więc w "czasach posuchy" trudno znaleźć coś "odpowiedniego". ;)
Spoko, zasugerowałem się nazwą odnośnika Lucyfera, a nie wszedłem do środka.. ;)
http://www.steamgifts.com/giveaway/Qhiz3/video-strip-poker
Tak tylko piszę, bo bez presji społecznej nigdy się za to nie wezmę... ;)
Taaa.. Skąd ja to znam.. :D
§10.
Konsekwentnie i bez możliwości powrotu wykluczane z grupy będą osoby, które w nieokreślonym przedziale czasowym nie wystawią żadnego Group Giveaway, natomiast w tym okresie będą wykazywały wzmożoną aktywność w losowaniach innych członków grupy. Taka forma działalności będzie traktowana jako próba łatwego pozyskania dużej ilości gier przy zerowym wkładzie w rozwój i działalność grupy.
Nie wiem kiedy zaszły zmiany w tym punkcie, ale wcześniej był określony maksymalny czas pomiędzy kolejnymi wstawkami jako 2 miesiące. Chciałem się upewnić, bo do mojego Skyrima dołączyły osoby, które ostatnią wstawkę miały właśnie 2 miesiące temu, a dość aktywnie biorą udział w losowaniach (palcem wskazywać nie będę, na razie chciałbym tylko wyjaśnić tą kwestię). :)
@jetix200
Ta gruba rura (dosłownie - dwururka jako DLC do Deus Exa) to był jedynie taki mój żarcik, więc bez paniki. Skyrim może też się kiedyś z mojej strony pojawi, ale jeszcze nie teraz. :) W nazwie linku możesz wpisać cokolwiek, ważne jest jedynie pięć znaków po "giveaway/" i to one określają losowanie. Równie dobrze (i dalej poprawnie!) link może wyglądać tak:
http://www.steamgifts.com/giveaway/Qhiz3/litwo-ojczyzno-moja-ty-jestes-jak-zdrowie
Wredniak2003 - zgadzam się. Według mnie też najlepsza :)
Lucyfer89 - Spoko. Domyśliłem się, że to był jakiś żart, ale z ciekawości chciałem się dowiedzieć o co chodzi ;)
Nigdy więcej, żadnych indeksów... ;)
http://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnOAQ1_1CSCYdDRMcnVzT1RfazVXZjVJUU51WUprbkE
Indeks zawiera tylko publiczne grupowe losowania, bo nie jestem aż tak ambitny, by czytać wszystkie wątki, wyłapywać sztuczki i rozwiązywać zagadki, które wcześniej się pojawiały. ;)
Znajdźcie się, sprawdźcie, czy wszystko, co wystawiliście jest na liście. Indeks zbiera dane wg loginów sg.
Jeśli ktoś ma pomysł, jak rozwiązać problem ze zliczaniem wygranych (ilość komórek w danej kolumnie zawierających dany tekst) i wyświetlenie dla każdego użytkownika daty ostatniego losowanie, odezwijcie się do mnie. Nigdy nie byłem ekspertem od excela, ale na 100% da się to zrobić. :)
@psycho144, kto nie potwierdził? http://www.steamgifts.com/giveaway/tCkZW/greed-corp ;)
Zastanawiam się jeszcze, co zrobić w kwestii losowań prywatnych. Wcześniej było ich sporo, ale teraz raczej tego nie ogarnę, o ile każdy nie podeśle mi swoich. Jakieś opinie?
SIO!
https://www.gry-online.pl/forum/steamgifts-11/zbba6756?N=1
voodka ---> łoj, nie męcz się tak.. Jak będzie baza danych na stronie, to wszystkie informacje będą tam przetrzymywane i nie będzie żadnych problemów z pozyskiwaniem jakichkolwiek potrzebnych informacji.. ;)
O co biega w tym steamgifts ?
pff...
GC0D7-JVQ0G-BWVCN Kod -50% na Legend of Grimrock. nie wiem czy to w tym temacie ale może ktoś skorzysta.
Edit. a jednak nie w tym :D sorry na telefonie niezbyt dobrze korzysta mi się z forum.