Witam.
Mam pewien problem, dzisiaj gdy włączyłem steam wyskoczyło mi okienko które mówiło ze loguje się z nowego
komputera ( był to ten sam pecet co zawsze ) i miałem podać steam guard no wiec podałem ale po zalogowaniu by jakiś update, pobrałem zalogowałem się ale okazało się ze w bibliotece nie mam paru gier a gry które były muszę instalować na nowo na kompie...
Pomocy!
Ps. restart kompa i steam nie pomógł
Steam nie usuwa żadnych gier z konta, odinstalowane darmowe gry znikają z biblioteki po odinstalowaniu.
Jakie gry usunelo ci z biblioteki?
Gdzie byly kupowane? Steam, keyshopy, ruskie gifty?
To nie zmienia faktu że muszę instalować wszystkie na nowo..
Z biblioteki usunęło mi gry darmowe ale problem jest ten ze muszę instalować wszystkie gry na nowo.
Spróbuj je zainstalować na nowo. Jeżeli pliki zostały, to po prostu Steam "dociągnie" parę mega i będzie OK. Ale jak pliki zostały skasowane, to nie wiem jakiej pomocy oczekujesz - mamy nagrać na płytę potrzebne pliki i ci wysłać? Ściągaj od nowa.
moze miales steam w "niestandardowym katalogu"* a updejt przesunal go w standardowe miejsce.
W takim wypadku przestalby rozpoznawac jakie gry masz zainstalowane
*w sumie dosc czeste rowiazanie -ja np mam steam na d:/steam/ :p
Nie chcę abyście mi wysłali płtyę... chcę wiedzieć co się stało i jak zapobiec następnemu takiemu wypadkowi lub przez co został on spowodowany.
Może jest w innym katalogu niż masz podane? Wejdź na dysk i wyszukaj tytuł jakiejś gry ze steama. Jak ci znajdzie to po prostu musisz dowiedzieć się w jakim folderze są gry i taki ustawić na steamie.