Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Steam support

06.09.2014 09:38
1
zanonimizowany1026719
2
Junior

Steam support

Witam!
Pewnego dnia moje konto steam zostało skradzione zaraz po tym napisałem do supportu steam'a,załączyłem wszystkie potrzebne informacje,wraz z zdjęciami cd-key'ów ,które były użyte na moim koncie steam.Czekam już tydzień i nadal nie otrzymałem odpowiedzi.Na stronie głównej supportu steam jest napisane ,że mają więcej zgłoszeń niż zwykle.Czy długi czas oczekiwań może być tym spowodowany ?Chodzi mi o to czy nawet jeśli mają tyle zgłoszeń to muszę tyle czekać?

06.09.2014 09:44
2
odpowiedz
zanonimizowany956494
25
Legend

Ja niedawno pisałem z supportem w sprawie odzyskania konta (zapomniałem hasła). No i na każdą wiadomość odpowiedź przyszła w 5-6 dni, może teraz mają jeszcze więcej zgłoszeń? Kto wie? Ale podobno w sprawach odzyskania ukradzionego konta to szybko odpowiadają.

06.09.2014 10:02
Raistand
3
odpowiedz
Raistand
185
Legend

Czort wie co im napisałeś i powysyłałeś.

06.09.2014 10:07
wysiak
4
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

Normalna procedura jest taka, ze zakladasz nowe konto supportowe, piszesz do nich z opisem problemu, oni odpisuja ci co masz zrobic - zwykle dostajesz numerek sprawy, ktory masz napisac odrecznie na paragonie/obok cdkeya/itp (zeby ten numerek znalazl sie razem z czyms, co swiadczy o posiadaniu przez ciebie jakiejs gry, zarejestrowanej na koncie, o ktore chodzi), to sfotografowac, i dopiero im wyslac. Jesli tak zrobiles, to pozostaje czekac, jesli natomiast wyrwales sie przed orkiestre,to cholera wie..

06.09.2014 10:10
5
odpowiedz
zanonimizowany1026719
2
Junior

Wysiak zrobiłem dokładnie tak jak napisałeś.Na ich stronie jest też poradnik jak to zrobić.

06.09.2014 10:11
wysiak
6
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

To spokojnie, daj im jeszcze pare dni.

Forum: Steam support