Witam!
Pewnego dnia moje konto steam zostało skradzione zaraz po tym napisałem do supportu steam'a,załączyłem wszystkie potrzebne informacje,wraz z zdjęciami cd-key'ów ,które były użyte na moim koncie steam.Czekam już tydzień i nadal nie otrzymałem odpowiedzi.Na stronie głównej supportu steam jest napisane ,że mają więcej zgłoszeń niż zwykle.Czy długi czas oczekiwań może być tym spowodowany ?Chodzi mi o to czy nawet jeśli mają tyle zgłoszeń to muszę tyle czekać?
Ja niedawno pisałem z supportem w sprawie odzyskania konta (zapomniałem hasła). No i na każdą wiadomość odpowiedź przyszła w 5-6 dni, może teraz mają jeszcze więcej zgłoszeń? Kto wie? Ale podobno w sprawach odzyskania ukradzionego konta to szybko odpowiadają.
Normalna procedura jest taka, ze zakladasz nowe konto supportowe, piszesz do nich z opisem problemu, oni odpisuja ci co masz zrobic - zwykle dostajesz numerek sprawy, ktory masz napisac odrecznie na paragonie/obok cdkeya/itp (zeby ten numerek znalazl sie razem z czyms, co swiadczy o posiadaniu przez ciebie jakiejs gry, zarejestrowanej na koncie, o ktore chodzi), to sfotografowac, i dopiero im wyslac. Jesli tak zrobiles, to pozostaje czekac, jesli natomiast wyrwales sie przed orkiestre,to cholera wie..
Wysiak zrobiłem dokładnie tak jak napisałeś.Na ich stronie jest też poradnik jak to zrobić.