Steam Summer Sale - czekacie?
Jutro (25.06.2026) o 19:00 startuje kolejna wielka wyprzedaż na Steam. Czeka ktoś z was? Na jakie gry polujecie? Ja osobiście nie spodziewam się jakichś wysokich obniżek gier na które poluje. Jedynie może coś fajnego wpadnie z tych "discounted deals".
Z tych co nie mam, mam zastanawiam się czy KCD2 nie kupić, choć ledwo mi pójdzie, ale tez musi być duża przecena i Mannor Lords w końcu spróbować. Ale, że nie mam teraz czasu w nie grać to bym kupił na zapas muszą być przeceny po 50%.
--edit-- właśnie dostałem powiadomienie, ze te do Stallaris wpadły z okazji rocznicy gry jeszcze przed sale
Więc teraz to już w ogóle ciśnienie mam małe.
ja mam caly rok steam summer sale. dodaje do listy zyczen dany tytul i czekam na powiadomienie o przecenie. najpierw jest mala, pozniej wieksza, a pozniej kupuje z upustem 70-80%. w zeszlym tygodniu kupilem w koncu cyberpunka za niecale szesc dych.
Najpewniej zakupię te najbardziej przecenione tytuły, aby potem grać w nie do zimowej "wyprzedaży". Zawsze coś dostanie historyczną obniżkę, czy -90%. Liczę głównie na Uktena 64, Hypogea, Lorn's Lure, może Verho lub Drovę. Pewnie dorzucę jeszcze świeże Deer & Boy. Zobaczymy.
Już jutro :P? Na pewno dodatki do gier Paradoxu, gier raczej nie planuję kupić, za dużą kupkę wstydu mam obecnie.
Nie. Gier mam obecnie i tak za dużo, a do tego dochodzą na przestrzeni miesięcy wszelakie bundle, humble choice'y, promocje z listy życzeń itp. Czasy kiedy z wypiekami czekało się na steamowe wyprzedaże już dawno umarły bo zazwyczaj ceny i listy przecenionych pozycji są dokładnie takie same, a samych promocji w różnych sklepach jest obecnie bez liku.
Najlepsze ceny bezpośrednio na Steamie zazwyczaj można trafić między wyprzedażami co jakiś czas zerkając na gg.deals albo łowców gier.