Steam nieudany zakup

Forum Komputery
Odpowiedz
30.10.2015 15:41
1
odpowiedz
DoggEusz
6
Legionista

Steam nieudany zakup

Witam przed chwilą (na aplikacji steam na PC) chciałem kupić CS:GO poprzez [ link zabroniony przez regulamin forum ] ale gdy miało mnie przenieść na stronę [ link zabroniony przez regulamin forum ] pojawił się błąd. Próbowałem odświeżać ale nic więc wyłączyłem i postanowiłem spróbować ponownie ale pisze mi że mój pierwszy zakup nie jest zfinalizowany i mogę być obciążony kilkoma kosztami więc tutaj jest moje pytanie jak mogę powrócić do tamtej transakcji i ją zakończyć ?

30.10.2015 15:52
2
odpowiedz
DoggEusz
6
Legionista

Chodzi o p a y s a f e c a r d

30.10.2015 15:59
nagytow
3
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

Nic sie nie stanie. Steam cie informuje, ze poprzednia transakcja jeszcze nie zostala zakonczona, wiec jesli zaplaciles wtedy i zaplacisz teraz, to zaplacisz dwa razy. Skoro nie zaplaciles, to nic sie nie stanie, a sama transakcja wygasnie za jakis czas.

Jesli chcesz ja anulowac recznie, to jest w historii konta (kliknij na swoim nicku w prawym gornym rogu i wybierz szczegoly konta, a pozniej historia transakcji).

30.10.2015 16:02
4
odpowiedz
DoggEusz
6
Legionista

Dzięki za pomoc.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl