Steam mnie ocyganil 0_o ?

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
15.12.2012 23:18
Mr.t0ster
1
odpowiedz
Mr.t0ster
39
Mr_Brown

Steam mnie ocyganil 0_o ?

Wlaczam sobie dzisiaj moj komputer i z checia pogrania w strzelanke odpalam Arme II OA.
Gra zakupiona i zaplacona przelewem na steamie jakis tydzien maks dwa temu.
Odpalam wiec wybrana produkcje i?
I g*wno bo wyskoczyl mi error, iz transakcja zostala cofnieta!
Na moim koncie 15€ juz dawno nie egzystuje a ja wchodzac do biblioteki moich gier coprawda
znajduje zakladke z wymieniona powyzej produkcja, jednak zamiast przycisku play ukazuje sie buy.
Dlatego moje pytanie drodzy panowie i panie. Czy stem se w ch*ja leci z ta szopka? Kupilem gre wiec chce w nia
grac. czy wie ktos co z tym mozna zrobic?
Wielkie dzieki za pomoc ;)

15.12.2012 23:24
Stalin_SAN
2
odpowiedz
Stalin_SAN
56
Valve Software
Wideo

Pisz do suportu, gabe też ma swoje fazy http://www.youtube.com/watch?v=s6qqw-ElHgw

15.12.2012 23:25
Herr Pietrus
3
odpowiedz
Herr Pietrus
238
Jestę Grifterę

Czekaj... niech pomyślę... Napisać do supportu? Eee, nie. Musi cos innego trzeba zrobić. Najpierw napisać na GOLu, moze szybciej znajdziemy jasnowidza.

15.12.2012 23:25
😈
4
odpowiedz
zanonimizowany882336
15
Centurion

Steam to szatan!!! Z nim są niezliczone problemy!

15.12.2012 23:26
szczupasia
5
odpowiedz
szczupasia
72
sympatycznie

Uderzaj do Steam Support + załącz maila z Confirmation Number, którego powinieneś był otrzymać.

15.12.2012 23:28
Mr.t0ster
6
odpowiedz
Mr.t0ster
39
Mr_Brown

juz pisalem, az taaakim imbecylem nie jestem. Poprostu myslalem, ze ktos mial podobne przygody z Valve i mogl sie podzielic doswiadczeniami.

15.12.2012 23:42
Fee
7
odpowiedz
Fee
32
syf

Kupiłem ponad 130 gier na Steamie i nigdy nie miałem żadnego problemu. Zawsze wszystko hiperbolizujecie...

16.12.2012 11:14
8
odpowiedz
zanonimizowany847542
23
Generał

Na pewno kupiles? A moze dostales/wygrales gifta? Tego typu interwencje sa przeprowadzane w przypadku dokonania zakupu kradziana karta kredytowa. Tytul zostanie w Twojej bibliotece jeszcze przez jakis czas. Potem zostanie usuniety. Chyba ze do tego czasu zakupisz gre.

Mialem identycznie w przypadku wygranej na PlayBlink.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl