Steam jak usunąć pliki w chmurze

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
27.02.2014 20:18
1
odpowiedz
zanonimizowany980113
1
Junior

Steam jak usunąć pliki w chmurze

Witam chce usunąć zapisy do gry killing floor ale nie mam pojęcia jak to zrobić czytałem , że trzeba usunąć pliki w chmurze czy coś w tym stylu znalazłem lokalizacje plików , na których jest zapis u mnie jest to D:\Steam\userdata\113496587\7 myślę , że to jest to i w tym rzecz ,że jak to usunę (przy wyłączonej synchronizacji chmura) jak włączę Steam ponownie (już po usunięciu plików) patrze a stan gry wciąż jest taki sam a pliki ,które usunąłem wróciły....Proszę o pomoc....Skorzystałem z tego linka: [link] ale nie mogę tego rozgryźć (nie mowie tu o tym że to po angielsku ) tylko to że przy fragmencie:
- Hold Shift and right-click on your remote folder.
- Click on "Open command window here".
- Enter powershell.
- Enter clc C:\Steam\userdata\SteamID\AppID\remote\* (clc + absolute path of your remote folder + * to affect all the files).
- Done: all your files are now 0 bytes!

Pokazuje mi, że plik nie istnieje albo ,że nie źle coś wpisałem wprowadzam to co jest pokazane tylko wpisuje dysk D: a nie C: . Wiem ,że się rozpisałem pewnie połowa to głupoty ale proszę o pomoc bo nie ogarniam tego. Dziękuje bardzo za odpowiedz.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl